Sabit köprüye floydrose yapılablirm?i yapılırsa nasïl olur?

Selam arkadaşlar malum dolar euro yükseklerde ve gitar fiyatları uçmuş vaziyette. Benimde böyle bir düşüncem var 6 telli 5 tane her tarzdan gitarım var 7 telli floydrose bir gitar almak istiyorum ama 6bin liradan aşağı fiyatlarda o katagoride gitar yok maalesef. Hesapladım 7 telli sabit köprülü bir gitar ve floydrose yaylar kilit sistemi
falan herşey dahilinde 4bin TL ye mâl oluyor. Sizce nasıl olur yada olurmu? Şimdiden teşekkür ederim 😊
 
Gövde ağacını işlemden geçirip tutarlı çalışan bir gitar yaptığınızı varsayalım. Sonra bu gitarı satarken zorluk yaşayacaksınız. Teknik olarak olur mu olursa ne kadar sağlıklı olur bilemem ama sadece farklı bir bakış açıcı getirmek istedim.
 
Ben önermem, onu luthiere ÇOK DETAYLI şekilde kestirmeniz gerekicek Floyd Rose sığması için, fiyatı da ucuz olmaz. Eğer yaptırırsanız da ne kadar iyi olur tartışılır, fakat eminim ki üzerinde stok şekilde bulunan gitarlardan iyi olmaz. Bence de direk üzerinde olan bir tane alın, çünkü satarken değerini düşürür.
 
Oldukça zor bir işlem ama bir müşterimizin aşırı derecede ısrarı üzerine bu işlemi yapacağız.. Bitince buradan paylaşırım öncesi ve sonrasını. Ama kişisel fikrimi sorarsanız bence yapılacak iş değil :)

Gerçekten hem maddi hem de manevi olarak astarı yüzünden pahalıya geliyor.
 
Geri
Üst