Elektro Gitar Standı

Daha önce on-stage diye bir marka kullanıyordum. Çok memnundum ama zuhalmüzikte kalmamış. Kablo falanda alacağım ayrı ayrı kargo ödememek için burdan bir tane seçeyim dedim.
Bu iki üründen birini kullanan var mı? Ucuz dandik bir yapısı varsa hiç bulaşmayayım. Bir de büyük bir ürün zuhal paketlemeye özen gösteriyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.


 
Bu resimlerdekinin aynı şekilde olanlarından bir tane bende mevcut ve 10 senedir kullanıyorum markası yok zamanında 20 liraya bir müzik evinden almıştım fakat geçen gün, gitar sapı dayandığı kısım kırıldı neyse ki yanındaydım gitar tam düşecekti ani bir hamle ile havada yakaladım sonra bi Demirciye götürüp baştan lehimlettirdim şuan taş gibi sapasağlam oldu fakat işte bu tür şeyler zamanla demek çürüyor demir gibi görünmesine aldanmayın dikkatli olun daha iyi bir şey istiyorsanız belki ahşap yaptıranlar var onlara bir danışın buralarda ustalar vardır mutlaka, kendiniz de yapabilirsiniz nasıl yapıldığına dair Diy Pvc guitar stand diye aratınca çıkar, iyi günler...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst