Human Harvest(Death Metal)-İzmir

Grubun temelleri 2006 yazında Sert agresif ve brutal Death Metal yapmak amacıyla Ozan(davul) ve Ozan(vokal)'ın öncülüğünde atıldı.Daha sonra bass gitara aynı zamanda kendi gruplarında da(Diabolical) bass çalan Emre geçti.Ritm ve lead gitara ise Dim Vision grubunda yer alan Andaç ve Emre geçti.İlk aşama olarak coverlarla çalışmalara başlayan grup aynı zamanda beste çalışmalarınıda devam ettirdi.İlk konserini İzmir Punta Rock Bar'da 9 Eylül Üniversitesi BEF Rock Topluluğu'nun etkinliğinde verdi, daha sonra 26 Kasım DEATH METAL DAY- BEF ROCK FEST III-DARK DAY & BEFROCK KARA GELENEK KONSERİ ve Ankarada UNFEORESEEN DAY konserlerinde sahne alan grup son olarak İzmirde Selçuk Pamucakta gerçekleşen ROCK'A FESTİVALİNDE sahne aldı, grup çalışmalarına hiç ara vermeden,konser temposu hızını kesmeden devam ederken diğer yandan demo çalışmaları sürdürdü,.grubun ilk çalışmasında dört parça bulunuyor .Human Harvest ın parçalarında death metal in değşik tarzlarında öğeler bulunkala birlikte genel olarak agresif ve brutal death metal yapısı bulunuyor, sözlerinde dünya ve türkiyede ki sosyal , politik ve günlük hayattki sorulardan , bu sorunların eleştirisnden ve sorunların kaynağına anti bir duruş sergiliyor
grup kayıtlarda son aşamaya gelmiş durumda ,kapak tasarımını Bahadır ULUDAÐLARIN yaptığı demo NO PASARAN adıyla başta İzmir olmak üzere Türkiyenin bir çok ilinde metal severlerin karşısına çıkacak .

iletişim : [email protected]

http://www.myspace.com/humanharvestband

http://humanharvest.anatolianrock.com
 
Burjuva grubu Human Harvest'e müzik yaşamında başarılar diler.. Ozan'a selamlar =) diabolical'dan tanıdım kendisini gerçi Bandırma'dan demek daha doğru =) ehhee eywallah arkadaşlar..
 
No Pasarın gayet sağlam bir çalışma olmuş. Tek düze değil baymıyor sonuna kadar aksiyon değişiyor. Vokalde gayet sağlammış ha :D Valla iş yerinde leptopta dinledin ayalarım twin basar gibi hareket ediyordu bu ses sisteminde bile gaza gelmedim değil :D Bu demo dışında konserlerde yada programlarda repertuarda hangi parçalar var acaba? Hani yolumuz İzmire düşerse takip edelim denk gelebilecek bir konseri.
 
4 şarkılık demo, hala piyasaya çıkamadı, 3. kez kaydedildi ve yine kayıt aksaklıklarıyla boğuşuyor. O yüzden, İzmir seyircisi konserlden ezberledi şarkıları :)

No Pasaran demosundaki 4 şarkı dışında;

Yeni hazırlanan albüm ve E.P. bestelerinden 2 yeni beste Quo Vadis konserinde beğeniye sunuldu (biri Death Tribute konserinde çalınmıştı zaten) taze bitirdiğimiz "Prisoner of War" isimli şarkıyı giriş şarkısı olarak kullanmamıza rağmen, yeterince ilgi gördü.

Şu sıralar aktif olarak çalınan coverların içinde; Slayer - Dead Skin Mask (Brutal Cover) ve Sepultura - Propaganda bulunuyor.

Geçmiş zamanlarda Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face, Death - Pull The Plug, Zombie Ritual, Lack of Comprehession, Maleovent Creation'dan bi şarkı unuttum onu gibi coverlar çaldığımız olmuştu.

Ben gitaristleri değil dinleyicileri olduğum zaman, Kataklysm - In Shadow And Dust, Amon Amarth - Victorius March çalarlardı eğlenirdik. Ve hatta o zamanlar Human Harvest March gibi bir izlenim olurdu konserlerde.

İzmir dışında konserlerimiz de olmakta zaman zaman. Geçen yaz Rock-A ve BarışaRock etkinlikleri ile İzmir dışına yeni kadroyu tanıttık.

Daha önce Ankara, Bursa konserleri de bulunmakta.
 
Quo Vadis İZMİR konseri, co-headliner Human Harvest

@Punta Bar

Bura33.jpg
 
Geri
Üst