vokal için nasıl bir amfi kullanılmalı?

uzun zamandır grubumuzun vokalinden , küçük gitar amfileriyle ses çıkartıyorduk ama grup elemanlarının amfileri güçlenince vokalin sesi duyulmamaya başladı ve gitar amfilerinin sağlıklı olmadığını biliyorum vokal hususunda
15-20 metrekarelik bir mekanımız var , vokal için nasıl bir amfi ya da sistem kullanmalıyız ki davulun , gitarın , basın sesini ezsin?
kullandığımız shure'ün en ucuz dinamik mikrofonu c606
önerilerinizi bekliyorum , sevgiler
 
En sağlıklı çözüm mikser-> power amfi->kabin. Aslına bakılırsa amfi de uyguladığınız sistem bundan farklı değil. Mikser ile power ın birleşik olduğu bir çözüm size daha uygun gelebilir artık detayları bütçenize göre belirlersiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
peki bu powered-mixerleri en ucuz kaça bulabiliriz , nette biraz fiyatlara baktım ama uçuk gözüküyorlar , fiyatlar hakkında bilgisi olan biri varsa , lütfen yardımcı olsun dımdızlak kaldık
 
Netten değil çıkıp bu tür aletler satan yerlere bakmanız daha yararlı olur ve gitar vs. satan yerlere değil ses sistemi satan mekanlara bakarsanız daha uygun fiyatlara getirebilirsiniz. Elektronik aletler satan yerlere yakın yerlerde bulunabilirler.
 
Geri
Üst