Artec Hxbb Köprü ve Sap manyetik 5 yollu switch bağlantısı

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda mydukkandan irsaliyeli faturalı sifir olarak, ibanez rg 370 dx gitarımın inf stok Manyetikleri bozulduğu için almış olduğum manyetikleri coil tap şeklinde 5 yollu swich e bağlamak istiyorum fakat bir türlü Hsh şeklinde şema bulamadım bu yüzden bu konu hakkında bilgisi olan daha önce kullanmış hocalarım, ustadlarım, kardeşlerim, yardım bekliyorum. Seymour duncan wiring diagrams gibi yapıldığı söyleniyor fakat bir türlü bulamıyorum ayrıca Artec middle orta manyetik de almıştım, daha deneme şansım olmadi, humbuckerlar çalışıyor fakat 2 şer şekilde, oysa ben 1,2 şeklinde tek tek çalıştıramadım yani humbuckerlardan gelen kırmızı ve gümüş kabloları volume, yeşil kabloları da switch e lehimledim, siyah beyaz kablolar bosta biraktim istediğim ses tonunu aldım fakat diğerleri çalışmıyor, sadece 5 yollu swich neck ve bridge pozisyondayken çalışıyor.
1-2-3-4-5 şeklinde düşünürseniz 1 ve 5 çalıştı ama diğerleri çalışmadı bir türlü başka şekilde de lehimledim fakat yine aynı sonuç oldu ama ses tonu tek değişiyor sadece, bir türlü 5 tuş kullanılmıyor sade 2 tusu calisiyor is gorse bile digerleri bosta kaliyor 3 yollu switch mi almak gerekiyor? şuan ilk yazdığım şeklindeki ses tam istediğim gibi ama bir türlü diğerleri calismiyor, acaba coil tap özelliği mi mevcut değil? Yoksa öyle yapmak için, hangi şekilde bağlamak gerekiyor?

Artec Hxbb kullanan veya seymour duncan manyetik kullanan arkadaşlar bana bir resim veya yorum atarsa minnettar kalırım, yardımìnizi rica ediyorum saygılar teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst