Ekonomik Solo Set Up'ı

Öncelikle herkese merhaba.
Benim eski set up'ım gitarım amfim ne var ne yok geçtiğimiz yaz lanet olası bir yangın ile kül oldu :cry: ve şimdi tekrar kendimi toplayıp bir set up kurma hevesi ve çabası içine girdim.Şimdilik elimde dandikten bi gitar ve amfim var fakat bildiğimiz üzere sadece bu ikisi yeterli değil.Şöyle ucuza kurulabilecek ve fiyatına göre en iyi performası verebilecek bir set up kurmak istiyorum sizce hangi markaların hangi modellerini tercih etmeliyim?İlk hangi pedalları almalıyım?Fikirlerinizi buraya yazarsanız sevinirim.Bide önem sırasına göre alet edevatı sıralarsanız sevinirim.Yanılmıyorsam ilk distortion ya sonra?
 
tarzını bilmiyorum ama gt2 (gdi21) ve bad horsie benim vazgeçilmezlerimdir uzunca bir süredir.ilk drive alırsın sonra kullanıcaksan wah alırsın, kullanırsan delay alırsın vs.böyle gider en iyisi senin karar vermendir.
 
solo için nacizane düşüncem eski digitech lerden ucuza bir tane kapıp düzgün çalışanından/ rp-1 olur rp-6 olur rp-12 olur valvelerden olur/ yanına zevkine göre bi gitar koyup keyifle çalabilirsin.

bir rp-1 kullanıcısı olarak fxleri bile bu alete bağlayarak kullanır oldum tavsiyem o sebepledir.
 
Selam, sana tavsiyem drive için bir tane behringer gdi21, diğer efektler için bir tane zoom g1x alabilirsin, ya da wah istemezsen g1 de olur.
Hatta bence biraz zaman ayırır kurcalarsan bu ikiliyle hiç de fena olmayan sonuçlar alabilirsin.
 
Geri
Üst