Jetone (rock/alternative/metal)

ya gerçekten çok gzel şarkılar . başarılarınzın dewamını diliorm. Ayrıca sizlerle tnşmayıda istiorm . Denizli'ye de gelin. LÜTFEEEEEN !!!! =)
 
ya hocam nasıl iştir bu ya jetone gibi bir gruba 3 sayfacık yorum anlaşılan jetone daha tanınmamış ülkede... az önce anemi ye yorum yazmıstım genelde punk grupları 1 sarkı yapıyo ünlü oluyor diye bunada düz mantıgı örnek göstermiştim ama sizde punk yapıyosunuz öle degilsiniz şarkılarınız süper ötesi vokal süper back vokal süper çalısıo içerde abi ya kimisi Jetone stilde,şeklden ünlü oldu falan diyor ama ben öle düsünmüyorum şarkılarınız süper ötesi gercekten Zaten üniversiteyi okuma bahanesiyle eskişehire gelecegim aslında ünlü olmayada denilebilir Jetone un üyelerinin yaş ortalamaları nedir ve kaç yıldır müzikle ugrasıyor üyeler yazarmısınız
 
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma tekrardan bakabilme imkanı buldum.o yüzden geç cevaplıyacağım sorular için özür dilerim.

öncelikle basçımız ile yollarımız ayrıldı bu yüzden çok kısa bir toparlanma sürecindeyiz en yakın zamanda yeni kadromuzla sizlere dönücez.

ayrıca explosives arkadaşım
jetone üyelerinin yaş ortalaması 21'dir.
ayrıca müzikle uğraşma sürecine gelince her bir grup üyesinin müzikle ortalama en az 10 yıllık mazisi var (=
tesekkürler
sevgiler saygılar.
Egemen SARIKAYA.
 
Geri
Üst