Epiphone Valve Jr için kabin önerisi

Öncelikle herkese merhaba.
Epi. Valve jr. kafa amfi aldım buna uygun bir kabin bakınıyorum. Gitar olarak şu anda Epi lp 100 var ancak Godin hss gitar alacağım yakın zamanda. Sahne vs işim yok. Evde kendimce hobi olarak takılıyorum. Blues,rock,hard rock tarzım.Yardımlar için şimdiden teşekkürler
 
12 inçlik bir kabin işini görür. sanıyorum o amfide 8-16 olarak çıkış omajı da seçebiliyorsun. evde kullanacaksan 16 ohm 12 inç senin için ideal olur
 
aynı amfi bende de var. bulabilirsen orjinal kabini çok güzel. yoksa 12 inçlik herhangi bir kabini kullanabilirsin. özel bir ton arayışın varsa bu konuda daha deneyimli birilerinin yorumlarını bekleyelim.
 
çok güçlü bir sesi var. drive alınabilecek kadar evde ses açmak kesinlikle imkansız. saat 7 civarına ancak getirebilirsin volume potunu. fakat çok temiz bir clean tonu var. sd1 pedalim var. onu farkli ayarlarda kullanip düşük drivelı hos tonlar alabiliyorum. daha sert çalmak istersem ds1 ve metal zonela da kullaniyorum.
 
bu arada add+ atilla bey amfiye eq ayar potu ekleyebileceğini soyledi. ancak orjinal gorüntüyü bozmaya kıyamadım. fikrimi değistirirsem yaptırmayı düşünüyorum. cok hoş bir amfi iyi günlerde kullan.
 
Geri
Üst