Epiphone G-310 - İbanez Jem Jr

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır klasik gitar çalıyorum acdc, guns n roses, the beatles, dio, queen, black sabbath, metallica, soad, led zeppelin, iron maiden tarzı grupları dinliyorum ve bir elektro gitar almak istiyorum epiphone g310 ve g400 modelleri gayet hoşuma giden modeller oldu ancak g400 biraz pahalı olduğunundan g310u tercih edeceğim yüksek ihtimalle bunun dışında ibanezin jem jr modeli de gayet hoşuma gitti sizin yorumlarınız neler olur bu gitarlar dışında önerebileceğiniz gitar modelleri var mıdır teşekkürler (ibanezi tercih edecek olursam ikinci el alacağım ancak g310u sıfır da alabilme şansım var tam bütçem maksimum 3000 tl)
 
Ibanez Jem Jr. O sapın inceliği her şeye bedel.

Her iki gitarda maun ağacından, tonalite olarak dengeli ve sustain açısından çok kaliteli.

Tek farkları manyetik ve tasarım.

Çalıp denedin mi?
 
İkisi çok farklı gitarlar. Ancak bir şeyi düzelteyim. Epi G310'un gövde maun (kalitesini bilmiyorum) sapı ise Okoume diye ağaçtan yapılıyor. Eski versiyonları da böyle iki tip ağaçtı ama unuttum gitti detaylarını.

Jem Jr.'ın sapı maple. Çalım olarak çok da rahat bulursun muhtemelen. İkisini de mutlaka dene. G310 biraz giriş seviyesi bir gitar bence. Ancak Jem Jr. seni daha uzun süre götürür gibi geliyor bana.
 
Geri
Üst