Ev yapımı MetalHead pedalboard

dimebucker demiş ki:
Tamam arkadaşlar ortamı germeyelim bence :)

Güzel ekipman ve gitara sahipmişsin arkadaşım. Ben de metal muff alacaktım bulamadım ne yazık ki.

evet bence de zaten gergin olan ortamı daha da germenin anlamı yok.hocam işimiz yok seninle.başlığı zaten yeterince kirlettik.tabi benim hatam en baştan hiç polemiğe girmemem lazımdı...neyse ben susuyorum buyrun neyse artık yorumunuz karışmıyorum... ;)
 
hocam kusra bakmada saçma bi olay bu.ev yapımı pedal board,metal çalmak için donatılmış felan.şimdi bu "pedal board" ın niteliği pedallardan mı geliyo yoksa pedalları koydugun çantadanmı? çantadansa eğer; bildigin laptop çantası bu, ben ekstradan özellik goremedim çantayla ilgili? Ha pedallardan sebepse eğer; tutmuş pedalları çekmişsin, bununda "ev yapımı pedal board" ile ilgili bir özellik taşıdığını düşünmüyorum ben.Ahanda metalci adam bole pedallar kullanır diyosan ayrı tabi de yani çantanın içine pedal doldurup video çekmissin kusra bakma bi özellik taşımıyo ne board,nede pedallar.
 
hocam burda olay hem board hem pedallar.çantadaki olay çantanın içine bir adaptör monte etmem, taşıma kolaylığı(ki herkese bu açıdan tavsiye ederim bu yöntemi) ve tamamen eğlence amaçlı koyulmuş o küçük fan.pedalların olayı ise neredeyse her tür metale gidebilecek bir kombinasyon olması ve son olarak, tonları hakkında çok soru sorulduğunu gördüğüm metal muff ın bir nevi demosu...ev yapımı dememi çok ciddiye almaya gerek yok tabi.onu yazmamın amacı board un standart satın alınmış bir board olmadığını belirtmekti:)
 
ya beyler tamam adamın hevesini kursağında bırakmışsınız :D Herkes gitar çalmayı annesinin karnında öğrenmiyor ki... Gitar çalmak zamanla kavranacak bir olay, imkansız birşey değil sonuçta. Neyse uzatmayalım :)
 
Kardeşler, sonrasında konu sapmış olabilir ama ilk mesajımda da dediğim gibi benim anlamadığım olay neden pedalboard sunumu yaparken, pedallarının niteliklerinden bahsetmemiş, pedalların hangi ayarda olduğunu göstermemiş de gitarının arkasındaki etikete kadar gösterip sonra sade iki pedal çalıp solo atmış, burdan ben en iyimser halimle ne çıkarıyorum, metalhead pedalboard için iki üç pedal yeter, diğerlerine gerek yok... Ki orda pedalboardı tanıtmak yerine pedalları şöyle bi gösterip nasıl gitar çaldığını sergilemeye öncelik verirse, gitar tekniğini eleştiririm de, biri de benim onu eleştrimemi eleştirebilir, sonra biri gelir eleştireni eleştireni eleştirebilir falan filan... bu işler böyle. Ortaya bu benim, bu da parmaklarım, tekniğim diye bi kayıt koyduktan sonra ilk sert eleştriyi "saçmalamak" olarak yorumlamak asıl saçmalamaktan öteye gitmiyo, herkes "kankaaaa pedalların süpermiş", "ovv bizim Mehmetcan bu, gene iyi iş çıkarmış", "çok uğraştı pedalları toplamaya ama değdi vallahi" havasında yorum yazcaksa bu kime ne katcak, zokayım öyle eleştriye, sade ego tatminidir bu.
 
Ya birileri de araya Şener Şen gibi girip "şeter patetim" demesin. Zaten, dediklerim hakkında yanlış çıkarımlar yapıp bi de üstüne konu hakkında fikir beyan edenlere yazdım bi önceki mesajı, yoksa eleman isterse İstiklal'e pedallarla, amfilerle kendini bağlasın, beni bağlamadığı sürece sorun yok. =)
 
slm

konu dağılmış gene.. abi çanta harbiden saçma olmuş yaa fana bi sefer gerek yok neyi soğutucan okadar. adaptör kısınmaz okadar eğer ısınıyorsada zaten adaptörün pozuktur git değiştir. bune ek fan pedallarına dip ses olarak etkiler fanın vınlama sesinin aynen anfiden duyarsın özellikle yüksek volume de. hiç uraşma istanbuldaysan git karaköy hırdavatçılar çarşısına 30 ytl leptop ölçülerinde çantalar var... onlardan yap sağlam olsun..
 
adam 21098424 kere yazmış fanı geyik amaçlı koydum diye, bence vine_inlay yine alkolü fazla kaçırmış kusuruna bakma sen onun, adam ekipmanıyla bişeler yapmak istemiş yapmış etmiş, vakit geçirmiş, müzik aletleriyle uğraşmak hoşuna gidiyormuş eğlenmiş, e çalmadan da olmaz tabi, kafasına göre tıngırdatmış işte. Sizde yaparsanız böyle yapacaksınız da demiyor, ben böyle bir şey uydurdum ahanda budur demiş.
 
Blackened85 demiş ki:
adam 21098424 kere yazmış fanı geyik amaçlı koydum diye, bence vine_inlay yine alkolü fazla kaçırmış kusuruna bakma sen onun, adam ekipmanıyla bişeler yapmak istemiş yapmış etmiş, vakit geçirmiş, müzik aletleriyle uğraşmak hoşuna gidiyormuş eğlenmiş, e çalmadan da olmaz tabi, kafasına göre tıngırdatmış işte. Sizde yaparsanız böyle yapacaksınız da demiyor, ben böyle bir şey uydurdum ahanda budur demiş.


hocam sağol ya zaten artık bıktım söktüm camdan attım fan ı :D
 
_JuDaS demiş ki:
kendini geliştirdikçe o kadar pedala duyduğu ihtiyaç azalacak daha az pedalla daha iyi işler çıkarmaya başlayacaktır. başlangıçta insanda önlenemez bi ekipman toplama arzusu olabiliyor. zamanla bunun anlamsızlığını o da görecektir :)

tamamen katılıyorum, zamanında 11 parçalık analog set im şimdi 5 temel parça şeklinde :)

kolay gelsin herkese
 
demekki daha çok yolun var hocam:) daha atılacak 5 parçan var. aşmış olanlar gitarı da atıyor hatta direk kafadan yazıyo söylüyor atıyor soloları. ne gitarı:) dalga geçmiyorum he.
 
Geri
Üst