Dolgu Malzemesi Hakkında

Dolgu malzemesi nedir yani hangi maddeden oluşmaktadır
nerden ne kadara temin edebilir
sonradan gitardan çıkarılması mümkünmüdür
sap ve orta manyetiğimi iptal etmeyi düşünüyorumda
 
Boşluğu tamamen dolgu ile kaplarsan daha sonra onu oradan çıkarmak çok zor olur. Bence yüzeye 0,5 cm civarı kalana kadar birşeyle doldur. Mesela oraya göre kesilmiş karton tabakaları* üst üste yapıştırabilirsin. Sonra üstüne dolgu malzemesini yüzeyle sıfırladın mı olay tamamdır. Böylece dolguyu çıkarmak istedinde sadece o yarım cm' lik kısımla uğraşmış olursun. ;)

Ama dolgu malzemesi olarak ne olur onu bilmem, nalburlarda falan var öyle şeyler.... Bir de dolguyu yaptın, yüzeyle sıfırladın diyelim. Boyasını falan nasıl yapacaksın ? Sticker mı yapıştıracaksın yoksa ? :)



*Veya karton yerine kinder sürpriz oyuncak koyarsın. Söktüğün zaman kendini şaşırtırsın. :LOL:
 
ben bir arkadaşın oraları bir kapak ile kapadığını görmüştüm.hem de kapak baya şekilliydi ilginç bi deseni vardı bi hava katmıştı.hem dolgu dan daha temiz iş...
 
bence içini kağıt,karton,köpük,tahta ne bulabiliyosan yüzeyle sıfırlanana kadar güzelce ve sıkıca doldur sonrada oraya şekilli bi sticker yapıştır.Başka türlü baştan boya cila vs.uğraşman gerekir.Dolgu malzemesi olarak bulabilirsen gitarının ağacını kullan,başka ağaç kullansanda pek bişey fark etmez aslında ama çıkartmak için falan bir yerinde oyuk gibi bişey olsunki çıkartıcağın zaman bişey sokup çıkartabilesin.yada kenarlarda 1mm boşluk bıraktır oralara kağıt filan tık.Aslında bu iş için yapılmış çok özel şeyler yok, senin hayal gücüne kalmış bişey.Sonuçta artık oralara koyacağın birşey tonu ve sustaini çok fazla etkilemeyecektir.
 
Geri
Üst