Boss GT-6

ya brit combo ton arıyorum kaç gündür bulamıyorum banklarda yok heralde çok baktım bi ara görür gibi oldum kayboldu nerde bulabilirm bilen var mı?
 
brit comboyu buldum...yeni soru...tremolo iğrenç abi bu aletde hiç bişeye benzemiyo tremolo yok resmen aynen devam ediyor ayarlarına fln da baktım deiştiremedim yardım ederseniz sevinirim
 
arkadaslar marshall vs 100 amfi kullanıyorum yeni aldıgım gt6 yi direk gt6nın outputundan amfinin inputuna girdim fakat cok cılız ton alıyorum en sert dist. clean ton gibi buna nasıl bi ayar cekmem lazım gt6 daki output select tusundan girdim butun çıkışları denedim pek fazla bişey değişmedi ayrıca gt6 nin fabrika ayarlarına nasıl dondurebilirim tskler..
 
Merhaba arkadaşlar!benim sizlere bir sorum olacak.
boss gt6 ya sanırım boss central den patch indirdim ama o dosyayı bir türlü açamadım ne gerekiyor bilen birisi anlatabilir mi?bana acile çok sağlam bir wah efecti lazım nasıl bulacağım lütfen yardım:(
 
yaw o dosya syx dosyasıdır muhtemelen...açmak için gt6 editor tarzı bir program yüklemen lazım..yani gt8 için olanı gt8 editor diye geçiyor ama gt6 için olanın adını tam bilmiyorum bir araştırayım yazarım buraya
 
evet syx dosyası bu işi nasıl yapabileceğimi anlarısanız sevinirim:)acilen sağlam bir wah efecti lazım onda da yardım edebilecek var mı:) örenk olarak petrucci nin yandan yemişi de olr:)
 
_81_ demiş ki:
brit comboyu buldum...yeni soru...tremolo iğrenç abi bu aletde hiç bişeye benzemiyo tremolo yok resmen aynen devam ediyor ayarlarına fln da baktım deiştiremedim yardım ederseniz sevinirim

tremola altında ayarlar var.onları değiştir.onları değiştirdiğinde titremesi sesin gidip gelmesi vs. her şey değişcektir.levelını da aç.tremolanın gayet sağlam olması lazım.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
arkadaşlar acaba gt6 da greenday-american idiot parçasındaki disstortion tonlarını nasıl yakalayabilirim.Bundan önce sadece ds-2 ile aynı yakalayabiliyordum gt6 ya geçtim ama bir türlü istediğim o sıcak disstortion tonunu elde edemedim.Bi el atsanız.
 
merhaba arkadaslar,
bende bit tane gt6 var ama abim gecen oynarken tonlarımın icine etmiş :) o kadar ugrasmıstım ama biraz da sansla guzel tonlar elde etmiştim...şimid o kadar ugrasacak varktim yok gt6 kullanan arkadaslardan ricam soyle kurban'ın distortionlara yakın sert tonları, en temiz clean tonları nasıl alacagamı gosteren ayaları yazarlarsa cok sevinirim...
yani işte reverb su kadar olsun bas su kadar treble su kadar diye acıklarlarsa gercekten cok sevinirim...bir de 60 watt ampteq amfi var en ideal output hangisi olur?
 
caldera demiş ki:
evet syx dosyası bu işi nasıl yapabileceğimi anlarısanız sevinirim:)acilen sağlam bir wah efecti lazım onda da yardım edebilecek var mı:) örenk olarak petrucci nin yandan yemişi de olr:)

http://www.bossgt3.co.uk/

bu sitede sanırım istediğin program var.en üstteki gtmanager bölümüne tıkla sora sağ taraftaki download kısmına tıkla.sora sayfanın altında download yazan programları indir.

gt 6 için patchler de burda var : http://bossgtcentral.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=9

ve ingilizcen varsa burdada var
http://bossgtcentral.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=34
 
selamlar.boss gt 6 kullanıyorum.anfimde 65 watt laney hcm65r.ama pros.deki bu output select kısmını bi türlü çözemedim.line(pa),line / phones , stack return , combo return , stack amp , combo amp , small amp , jc-120.
şimdi bu outputların anlamı ne yani kendi anfime girdiğim zaman hangisini kullanıcam veya bi marshall kafa kabine veya bi miksere.ben anfiye inputtan giriyorum.preamp ları pros.den alıyorum.yanlışmı yapıyorum acaba fx return den girincede anfiden ses açamıyorum.neyapmam lazım?
bide en büyük sorunum anfinin , miksere girince sitemin peak yapması.en büyük sorunum bu.son zamanlarda anfiye fx return dan girip output selceti combo return olarak seçiyorum.gain:45 bas:21 mid:66 treble:25 preamp/sp bölümde level : 10 patch level 100 den aşağıda niye peak yapıyo anfi bu ayarlar uygun değilmi?
 
dostum verdiğim linkteki programı indirip kurduysan şöle yapıyosun.patch leri bilgisayarına indiriyorsun.sora programı açıyosun. program açıldığında alt alta new,open,load(pulk dump) ... diye sıralanan bi sütun var ordan open i seç çıkan penceredede indirdiğin patch i seç aç de böyle olması lazım
 
boss gt8 e ne yaptıysam istediğim drive tonları alamadım imirde olupta dostum bu alet ahanda böyle böyle bak burası şöyle yapılıyo diyecek bir arkadaş varmı yad abana msn den yardım edecek.
ibanez rgr 480 behringer gnx 212 kullanıyorum bana yardımcı olabilecek birileri varmı
 
co.uk diye biten link bambaska bi yeri acıyor, ilk basta dediğin gibi download yapailecegimiz yer cıkmıstı ama sonra bi daha cıkmadı...1024 baglantı var ama 4 kb ile iniyor o da ayrı bi sorun bu arada..
 
Ben boss gt6 almak istiyorum. Fakat Muş'ta öğretmenim ve burda müzik aletleri adına hiçbirşey satılmıyor.

Acaba hangi siteden alış veriş yapabileceğimi söyler misiniz?

Hangi site daha güvenlidir?
 
Geri
Üst