Taş Devri (pop/rock)-Ankara

2007 yaz aylarında erbille tunç bi araya gelip grubun kurulmasında ilk temellerı atmıs ve daha sonra sırasıyla solo gitara çağatay vokale sevgi ritm gitara berkın katılmasıyla şuankı kadrosuna kavusmustur!!Tarz olarak pop/rock müzığı elımızden geldiğince icraa etmeye çalısmaktayız grubun hedefi herkes gibi albüm yolunda ilerlemektedir!!!

Vokal: Ekin
Ritm Gitar & Vokal: Sevgi
Lead Gitar: Çağatay
Bass Gitar & Back Vokal: Erbil
Davul: Tunç


grup ile iletişime geçmek için [email protected]
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
-Tunc- demiş ki:
ya bırak bu ayakları gururmuş ne gururu lan olum herifin arkasından konuşmuyormusun yine geldi buldu beni falan diye ne adamsın lan!

he hep konusuyom hatta berk bızle çalısırsa ben ayrılırım gruptan dedım :deli :deli milletde sımdı ciddiye olcak len :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
usagi_ demiş ki:

vaaaayyyyy serhat kardesım gelmis kardesım artık patlatırız bırlıkte bı konser defakto-tansıyon12.8 günlerı bıttı ama taş devrı-tansıyon 12.8 günlerı neden baslamasın :twisted: kanka makyaj makyaj makyaj anladın sen onu :LOL: :LOL: :LOL:
 
:)

ooo sayfamz da açlmş.. bakalım beğenip dolcurcaklar mı buraları da:) nese geyiği geçiom..şöyle bi yazim dedim ben de..
yarınki prowa bomba gibi olcak:)
(sevgi)
 
daha yolun basındayken ıstemeye ıstemeye de olsa kan değısıklığı oldu grubumuzda!!ritm gitarıstımız berk istanbula yerlesmesi sonucu grubumuzla yollarını ayırmıstır senı özlüycez kardesım!!!vokalımız sevgi ritm gitar açığını kapatmak ıçın gitarını omzuna astı ve yenı vokalımız ekin hoşgeldın aramıza umarım güzel isler yapıcaz hepberaber!!!
 
erbile başarılar yeni grubunda erbille bizimde bi girşimimiz oldu ama olmadı .gerek siyasi görüşleri gerek müzik görüşü ile sevdiim bi insandır:)yeni grupta başarılar
 
telecaster8 demiş ki:
erbile başarılar yeni grubunda erbille bizimde bi girşimimiz oldu ama olmadı .gerek siyasi görüşleri gerek müzik görüşü ile sevdiim bi insandır:)yeni grupta başarılar

tolgacım iyi dileklerin için tesekkürederım umarım en yakın zamanda bırlıkte aynı sahnede terlerız görüsmeküzere dostum!!!!buarada sizinde yolunuz açık olsun saygılar.........
 
Bende tunç bende davul ile uğraşıyorum ama andaç cafe den bildiğini sanmıyorum ama bu tanışmamıza engel değil.
Merhaba, ben tunç davulcu tunç
 
Andaç cafe ye gelmişliğimiz vardır ama büyük ihtimalle ben değilim bahsi geçen şahıs. Ama tanışmak isterim baya bi ortak noktamız var gibi hangi grup olduğunu hatırlıyormusun.
 
Geri
Üst