Solak PRS

Merhabalar sayın forum sakinleri, prs marka gitar almak istiyorum ve ne yazık ki solağım. Prs gitarların solak üretimi 2003 senesinde durdurulmuş bu durumda sağlak bir prs alsam tellerini çevirip solak çalabilir miyim? Alacağım gitar double cut bu yüzden 22. perdeye ulaşmam da sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
sıfır fiyatları çok pahalı ne yazık ki 😞. O yüzden ikinci el bakıyordum. Dediğim gibi sağlak gitarı solak yapsam fayda etmez mi?
 
Ton ve volume düğmeleri ve manyetik sivicelri yukariya gelir bir diger etmen ise gitar kasası insanların rahat edeceği şekilde ufak oyuk ve çıktılar vardır. Bu oyuklar terse geldiğinde oturarak çalarken seni fazlasıyla rahatsız eder. Bunalrdan dolayı gitarın gövde kısmını değiştirmen lazım. Buda fazla masarafa yol açar.
 
onların kendi içinde farklı manyetikleri falan vardı sanırım, ben yakınımda bir tane kore üretimi buldum.Kore üretimleri nasıl? Yani Kore üretimlerinin duncan design manyetikleriyle arasında nasıl bir fark var bilginiz var mı?
 
Ben fiyat performans gitarı olarak değerlendiriyorum cort m600 serisi gitarları. Daha eski üretimlerde emg hz manyetikler var. Sonrasında duncan designed manyetiklere geçtiler. Duncan designed manyetikler hakkında bir bilgim yok fakat ben emg hz manyetiklerden memnundum.
 
Geri
Üst