cicibebe

yeni demo kayıtları basladı.. ilk sarkıların kayıt ve mixleri bitti.. cok yakında buradan ulasabileceksiniz..

2 sene sonra kayıt yapmak, HARiKA!!!!!!
 
Waaayyy cicibeler hoş geldiniz... 3 şarkıyı dinledim gayet güzel... Tam cicibebe tarzı...
Gruba enginin katılması çok daha olumlu olacaktır sound açısından.... Hadi bakalım kolay gelsin....
 
Gecmisi olan bir gruptur aslında cicibebe. 2001 yılında kurulan grup agırlıklı olarak beste calısmalarına yonelmistir. ( elbette canlı performansları da olmustur ama her biri husranla sonuclanmıstır )

Grup ilk demosu olan "Hyper Activity Standarts" ı 2002 yılında cıkarmıstır.
Tümü İngilizce olan bestelerden olusan demo son derece sınırlı sayıda uretilmistir. Bu nedenle demo cok yayılamamıs, grup adından cok az soz ettirmistir. Kayıtlar Ankara'da Detay studyosunda yapılmıstır.

Aradan gecen iki yılda grup elemanlarında bir takım degisiklikler olmustur. Grubun su anki kadrosu ile soyledir :

Erdem Acır :arrow: Vokal , gitar
Engin Öğüş :arrow: Gitar , geri vokal
Kıvanç Çubukçu :arrow: Bas , geri vokal
Koray Kavuncu :arrow: Davul

Grup ikinci demolarının kayıtlarına yine Detay studyosunda baslamıstır. Dmonun ilk etapta kaydedilmesi planlanan 3 sarkının kayıtları ve d emixleri sona ermistir. Son sarkılardan birini aşşağıdaki linki kullanarak indirebilirsiniz :
http://mail.baskent.edu.tr/~20093386/ccbb/cicibebe - yagmur.mp3

Sarkıyla , grupla ilgili her turlu gorus ve onerinizi bekliyor, simdiden tesekkur ediyoruz...
 
http://mail.baskent.edu.tr/~20093386/ccbb/ccbb.zip
adresinden kaydettiğimiz 3 sarkıyı da indirebilirsiniz. Dosya biraz buyuk( 10-11 mB ) o yuzden kusura bakmayın , ama usenmeyin, indirin :D

Sarkıların kimi yerlerinde enstruman calımlarında aksamalar ve hatalar mevcut. Hatalı kısımları tekrar tekrar calacak zamana ve maddi olanaklara yeterince sahip olamadıgımızdan bu haliyle bırakmak zorunda kaldık. ( Kimse yanlıs anlamasın sarkılar dinlenmeyecek durumda degiller sadece bir iki aksama mevcut, zira kayıt gayet basarılı ).

Her konuda elestrri ve goruslerinizi merakla bekliyoruz.

Şimdiden tesekkurler...
 
3 şarkıyı da indiriyorum şimdi Kıtanch'ım.İlk verdiğin linkteki parça benim de çok sevdiğim bir parçaydı zaten.Kayıt da çok güzel olmuş maşallah.Ellerinize sağlık.Severek te mırıldanırım hep bu şarkıyı zaten.Girişte Erdem'in sesi çok güzel olmuş.Dur bidaha dinliyim ben.
 
speak 'i çok beğendim.Kolay gelsin vallahi.Müzik tek. forumuna atın bunu derim.Demo Merkezi diye bir başlık var.Gerçi Kıvanç şimdi biraz önyargılı olacak bu konuda :) ama speak hakkaten çok güzel olmuş.İnsanların fikirlerini alın derim.Öperim.
 
Koyacaktım koymasına ama o başlıkta insanlar kendi yaptıkları koyuyorlarmıs gibime geldi. Okudu okudum herkes hararetli hararetli konusuyo, kayıtlardan bahsediyordu. Ben de kaydı kendimiz yapmadığımız icin vazgectim. :D
 
:twisted: Aferin lan size 8)

İlk demo nun yeri ayrı ama bu daha kral olmuş tebrik ederim..

--ERDEMMMM indirmiş olabilirim netten ama istiyorum küçük şekil cd yi :LOL:
 
Geri
Üst