cicibebe

Selamlar arkadaşlar grubunuzdan haberdar olalı birkaç dakika oldu,'iyiki doğdun' parçanızı keyifle dinledim bence oldukça profesyonelce yapılmış bi çalışma karamsar olmanızın hiç gereği yok...yolunuz açık olsun.
 
aman allahım, yorum yazılmış :)

sevgili tercihettigim nick.. uzun ve detaylı yorumun için çok teşekkür ederiz. evet akın kankamız olur :D isim için söylediğin şey doğru sayılır. tepkisel bi isim değil aslında, hoşumuza gittiği için koyduk ve gayet de memnunuz. "horizontal dimensions" yada "hatred within" falan gibi bi ismimiz olmasından iyidir bence :) teşekkürler.

müzikle ilgili gerçekten her söylenen detaya dikkat ediyoruz ve söylediğin her kelime grup elemanları tarafından son kelimesine kadar dikkatle okundu :) çok teşekkürler.

sevgili szalami ve madmet vakit ayırıp dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için sizlere de çok teşekkür ederiz.

o zaman hemen bir ekleme daha yapayım:

bir adet daha şarkının mixi bitti bunun da linkini veriyorum. şarkının adı, bırak. linki de aşağıda görüldüğü üzere kendisi:

http://www.hemenpaylas.com/download/613577/birak.mp3.html

heyo ;)
 
Tekrar selamlar cicibebe ve tarnado...Öncelikle ben çok teşekkürederim elbette yapılan güzel işlere vakit ayırıcaz,destek olucaz.'Bırak' ile mükemmel bir çalışmaya daha imza atmışşınız bileğnize yüreğinize sağlık.Başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyoruz,tebrikler.
 
Bütün güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, bir şarkımız daha kaldı bu deemodan, onuu da ilerleyen zamanlarda erdem kardeşimiz münasip görürse burada sizlerle paylaşırız.

sevgiler :)
 
madmet ve szalami yorumlarınız için tekrar çok teşekkürler. yakında bi şarkı daha koyucam başarabilirsem eğer :)

sevgigil
 
Aman allahım!Neler oluyor? :p Yoksa Cicibebe yorum şanssızlığını yeniyormu?Yorum yapan herkese gerçekten teşekkürler.Yorumlarınız bizler için çok önemli ve bizi motive ediyor.Yorumların devamını bekliyoruz...
Müzikle ilgilenen herkese başarılar.

Sevgiler...
 
ridechild demiş ki:
Aman allahım!Neler oluyor? :p Yoksa Cicibebe yorum şanssızlığını yeniyormu?Yorum yapan herkese gerçekten teşekkürler.Yorumlarınız bizler için çok önemli ve bizi motive ediyor.Yorumların devamını bekliyoruz...
Müzikle ilgilenen herkese başarılar.

Sevgiler...

yok lan ben sen üzülme diye rica ettim arkadaşlardan.. yoksa yorum falan yok :D

şaka bi yana gerçekten yorumlar çok sevindiriyo bizi, olumsuz da olsa bir fikriniz varsa söylemekten çekinmeyin çünkü gerçekten ihtiyacımız var.. teşekkürler.
 
EmilioDeCarro demiş ki:
başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar ...

teşekkürler.. gerçi pek bi başarımız yok düşününce :D katıldığımız her seçme ve yarışmadan başarıyla elendiğimizi düşününce aslında tek başarımızın başarısızlık konusundaki istikrarımız olduğunu söylemek mümkün. :)

yorumun için teşekkürler ;)
 
Merak etmeyin yarışmadan derece alınca da birşeye yarmıyor :)= Kıstas mı hayır...Siz taçlandırın da hele şu şarkıları a ile başlayan şey ile :)= Şarkılar çok güzel bu arada Eray dinletti de...Beraberiz inşallah ilerde...

Başarılar kocaman kocaman...
 
cyberknight demiş ki:
Merak etmeyin yarışmadan derece alınca da birşeye yarmıyor :)= Kıstas mı hayır...Siz taçlandırın da hele şu şarkıları a ile başlayan şey ile :)= Şarkılar çok güzel bu arada Eray dinletti de...Beraberiz inşallah ilerde...

Başarılar kocaman kocaman...

Bakalım inşallah. Hayırlısı olsun diyoruz :) size de başarılar
 
8) selamlaer ben ender ,burda ararkene bu sayfayi gorunce daldim iyi olmus bak...
cici bebe arkadaslarimizin muziklerine mix ilen katkida bulunmaktan dolayi pek bi keyifliyim umarim mixlerin son halleri hosunuza gitmistir biraz dar bi zamanda yapabildim ama sanirim demo olarak gusel oldular. erdem kardesimin benim hakkimda soyledikleri pek bi gururlandirdi ama bakmayin siz ona, super bi grup olcak diyorum bugunden. ozel olarak ilgim devam edicek, ve ankarali tum muzisyenlere uyanin diyorum super bi potansiyeliniz var ama uretkenliginizi barlarda harcarkene kendi muziginizle yapin bunu, artik bu ulkede barlarda cover dinlemekten bogulmus bi insan olarak haykirmak gelir icimden bogaza karsi :LOL:
biraz cesaret, alcak gonullu olmayin inanirlar......
veee: don't dream your life, live your dreams
:twisted:

sevgiler saygilar
 
Selam Cicibebeler...


Şarkıları bilgisayara indireli ve dinlemeye başlayalı nerdeyse 15 gün oldu.
Hemen yorum yazmak istemedim, pek fırsat olmadı zaten.


"Bırak" için yorum yapmıyorum, bırakıyorum abicim.
Kayıt olarak, icra olarak eskisinden çok daha iyi...
Ama ben bu şarkı için "oldies but goldies" diyorum; kısacası eski halini tercih ediyorum bu şarkının. :beer


"İyiki Doğdun" dehşet güzel olmuş.
Şarkı güzel, sözler gayet uyumlu.
Konu bütünlüğü var kardeşim bir kere. :)

Lafın özü temiz iş olmuş.
Tadını çıkartın, bol şanslar.
Hayırlı kazançlar :LOL: .
Bol güneşli günler.
 
Sevgili szalami, madmet, typ, Emilio, Göktuğ, Alp ve tabii ki Ender Akay :) . Forumun dibinde yer alan forumu bulup hiç üşenmeden görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ederiz. Biz gerçekten fazla kendi hlinde bi grup olduğumuz için buraya gelen 1-2 cümle yazı bile bizi bizden alıyor inanın. O yüzden tekrar teşekkürler.

Bu aralar biraz durgun bi dönem geçiriyoruz ama bu de geçecek eminiz bundan, biz severiz çalmayı/çalışmayı (hele ki ender akay'dan "özel ilgim devam edecek" şeklinde bi beyan geldikten sonra durmak olmaz sanırım :) )

sevgiler, saygılar

:)
 
:D evet kesinlikle. Ender Akay'ın Türkiye semalarında görülmesine müteakkip olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Alp yorumların için teşekkürler. Şarkıların eski hallerindeki "havayı" bu çalım ve kayıtla birleştirirsek gerçekten daha iyi olacak haklısın. Bir çok kişiden benzer yorumlar aldık.

Herkese teşekkürler.
 
Geri
Üst