Müzik Dünyasını Alt Üst Edeceğiz

Jason B. & Marty F. ikilisinden çok daha başarılı olma yolumuzda bizi destekliyor musunuz?


  • Toplam oy veren
    43
  • Anket kapandı .
Konu az biraz dağılmış ama diğer abilerinin dediği gibi 17 yaşında böyle çalıyor olsaydım 27 de birşeyler olurdum diye düşünüyorum. Ne olacağını kimse bilemez tabi. Ufak bir tavsiye. Gain'i biraz daha azalt daha temiz çalmaya çalış. Metronomu asla eksik etme. Başarılar
 
Bunlar arasından sivrilmeniz için müzik bağlantıları kuvvetli ve zengin aile çocuğu olan Joe Bonamassa gibi olmanız lazım ki yanlışım yoksa bu arkadaşı, babası ortamlara sokuyor ve gitar koleksiyonuna bakarsak taa epeyden önce bir parmak şıklatmasıyla alamayacağı ekipman yok gibi.. Yani, celal şengör gibi aristokrat bir ailenin ekonomi veya şirket yöneticiliği dışında bilim veya sanatla ilgilenmesi için her türlü sosyal imkan ve bağlarla kurulmuş bir hazır sofra var önünde, adamın kendi emeği de var tabi ki bunu göz ardı etmemek gerek. Bu arkadaş ayrıca 77'li onun bile parlaması yıllarını aldı.

 
Gitarla ilgili size verebileceğim bir tavsiye yok ama müzikal olarak özgün, diğerlerinden farklı birşeyler yapmalısınız yoksa başarı falan yalan olur 40'ınıza geldiğinizde custom gitar yapan bir virtiöz luthier olursunuz. Şahsen ben Metal olup ta diğerlerinden farklı olabilecek bir fikre sahip değilim şuan. Ama birkaç yıl öncesine kadar Ghost grubu böyle bir fikre sahipti ve hayata geçirince direk ünlendiler. Sanırım sizin çalışınızla büyük bir tezat oluşturuyor bu grup :)
Bol şanslar, aradığınız adamı TR'de bulamazsanız ingilizce kasıp dünyada arayın.
Bu arada o bir zamanların şimşek çocuğu Marty Friedman bile şöyle şeyler yapıyor son zamanlarda:

Bence o Cacophony'deki çoğu şeyden daha güzel bu.
 
Selam dostum tabi destek oluruz. 20 senedir bu şarkıyı çalan ve gitar eğitmeni olarak sana desteğim küçük bir ders;
17 yaşında olman bu şarkıyı kirli çalmanı gerektirmez. Orijinal hızında icra etmeye çalışmak için bol hatalı bir şekilde çalacağına %60 hızında tertemiz çalman gelişimin açısından çok önemli olacaktır. Sonra temiz bir şekilde adım adım hızlanırsın.
Yolun açık olsun başaramayacağın hiçbirşey yok. İlk adım hayal etmektir!!
Size gerçekten teşekkür ediyorum, tavsiyeler bende gerçekten farklı etkilere sebep oluyor; yazdığınız değerli metin dikkate alınmıştır ♥️
 
Geri
Üst