The Deaths Of Ian Stone

bu filmi izleyeniniz varmı bilmiyorum,ama ben izledim:)mevzu bahis filmimiz 2007 yapımı ve türkiyede henüz vizyona girmedi(4 ocakta girecek).filmde genç arkadaşımız sevgilisiyle güzel bir yaşam sürmektedir.sevgilisini evine bıraktığı bir akşam yolun ortasında bulduğu bir cesedin saldırısına uğrar ve ölür(ceset aslında bi çeşit hayalet) .ertesi gün aniden rüyadan uyanır ve hayatına devam etmeye başlar.fakat artık bi önceki yaşamından çok farklı bir hayattadır,farklı bir iş farklı bir sosyal konum.tabi genç arkadaş bunun farkında değildir,hatırlamamaktadır bir önceki yaşamını.sonra bu hayaletler tarafından bir daha öldürülür ve yine farklı bir hayatta uyanır,sonra aynı şey bi daha olur,sonra bir daha ve bir daha.tabi salak çocuk en sonunda duruma uyanmıştır.sürekli öldürülüp öldürülüp dirilmektedir ve her dirilişinde farklı bi yaşamdadır.tabi bu durumun altındada oldukça ilginç ve fantastik bir konu yatmaktadır.bu durumun nedenini nasılı anlatmicam o zaman filmi izlemenizin bir anlamı kalmaz:)filmin dvdsi piyasada dolanıyor.sinema yada dvd,bir şekilde izlemenizi tavsiye ediyorum.izleyin ve sonra buraya gelin;)
 
Ian Stone, onu seven sadık sevgilisi Jenny'le birlikte güzel bir yaşamı olan, mutlu bir gençtir. Buz hokeyinde kaybettiği maçtan sonra gece geç saatte eve dönerken Ian, demiryolundaki geçidin yakınında, cesede benzeyen bir şeyle karşılaşır. Ian bu tüyler ürperten şeyi incelerken "ceset" tarafından saldırıya uğrar. Ceset onu zorla demiryoluna sürükler ve gelen trenin altında kalır.
Ian, öbür dünyada uyanmayı beklerken, takım elbise içinde bir büroda uyanır. Hayattadır ve seksi ama esrarengiz bir kadın olan Medea'yla birlikte yaşıyordur. Jenny hâlâ hayatındadır ama artık sevgilisi değil, bir iş arkadaşıdır. Hayatındaki pek az tanıdık yüzden biridir. Ian kısa süre sonra takip edildiğini fark eder. Görünüşe göre herkesin en büyük kâbusunu yaşamaktadır: Peşindekiler onu tekrar öldürmeden önce bulunduğu durumu anlayana kadar her gün tekrar tekrar ölüp dirilecektir.


hmmmm izlemedim ama konusu güzelmiss.....
 
Geri
Üst