bateri kiralama işi için önerilerinizi bekliyorum.

Abi öncelikle merhaba aklıma direk bazı sorular geldi düşündünüz mü Bilmiyorum.

Piyasada bu işin yerler var şu anda belirli bir referansları var bildiğim kadarıyla çoğu bateriden yada kiraladığı aletten anlayan kişi bulunduruyor. Neden daha profesyonel yerden kiralamak varken sizden kiralasın ki? Fiyatınız mı uygun olacak?

Eskime payı bakım vb derken yatırdığınız parayı kazanabilecek misiniz? Bence en azından bir bateri alıp her şeyini öğrenmeden başlamayın. Bahsettiğim şey tabii ki çalmak değil en basitinden şöyle düşünüyorum. Bir bateri kiraladınız ve geri teslim aldınız ancak anlamadığınız için bir yerinde ki sorunu görmediniz bu size zarar olarak dönecek falan. Kolay gelsin umarım altından kalkarsanız.
 
Nickten anladığım kadarı ile arkadaş sadece davul değil, diğer sahne ekipmanlarını da hedefliyor. Eğer yeteri kadar piyasa bağlantısı / çevre varsa mantıksız bir proje değil bana kalırsa. Ben destekliyorum piyasada belli başlı kişilerin tekeline keyfine kalmamalı bu işler.
 
Profesyonel işler için kiralayacaksan (elektronik davul) Roland'dan şaşma ... ama tabi en ucuz Roland ki onu kimse kiralamaz, zaten senin bahsettiğin bütçeden daha pahalı.
Doblo varsa amfi kiralamayı da düşünebilirsin, 30-40 kiloluk kafa ve kabinleri oradan oraya taşımak müzisyenin çilesidir.
 
Geri
Üst