Rhadamantys ( Heavy Metal, Rock ) - Ankara

Odtu seçmelerini aradan çıkaralım, sonra bora'nın doğum gününü kutlayalım...

2 sinde kafalarla ilgili sorunlar yaşamak üzere sahneye :metal
 
onu bunu bırakta ortak bu demolar ne oldu ya =)) vallahi daha % 80 mixli halini aldım dinliorm sabah beri. Umarım dinleyenlerimizde begenir. begenir begenir =)
 
Rhadamantys Grubu ilk stüdyo çalışması ve demo albümünü büyük ölçüde bitirmiştir. Albüm kapağı tasarımlarıda tarafımca bizzat yapılmaktadır beyeneceğinizi umuyorum.
 
YOLCU YENİ YERİYLE TANIŞTI VE AÇILIŞINI YAPTI...

arkadaşlar Rhadamantys müzik grubunun da her çarşamba sahne aldığı Yolcu Bar yeni ve güzel bir mekanla 21 / 02 / 2008 tarihinde kapılarını açtı.

Yeni yer: sakaryada inkilap sok. Eskiz Bar'ın altına açılmıştır.

Rhadamantys grubu yine Her Çarşamba, Saat: 22:00'de sahnede olucaktır
tüm hardrock&Heavymetal sevenlere duyurulur.
 
İlk şarkımız olan In these Endless Wars u www.rhadamantys.com dan indirebilirsiniz. Atamıza ithaf ettiğimiz şarkıyı klip versiyonunda yine atamızın sesiyle süslendirdik. Çok yakın zamandada klip çekimini tamamlayacağız.Umarım beğenirsiniz.
 
Şarkı çok güzel lakin Anıl'a da söylediğim gibi kayıt kalitesini çok yetersiz buldum gerek davul olsun gerek gitar tonlaması herşey diyebilirim..Sanki kayıtta bir ses boşluğu var gibi
 
yorum için teşekkürler bu arada şarkının ilk yorumunu yapan kişisiniz onun içinde ayrıca teşekkür =). Ata nın seslerinin gediği yerde orjinalliği korumak adına cızırtıları fazla aldırmadık.. solo kısmındada daha sonraki riff girişi vurucu olsun diye 2. gitarı koymadık. Davul tonlamarı bizim hoşumuza gitmişti ama eleştirinizi dikkate alacağız. diğer 3 şarkı yı daha dikkatli mixleteceğiz. eğer beğendiyseniz çok sevindik. tekrar teşekkürler.
 
kapkarabirduvarcs513md3.png
 
oy oy oy =) güzel konserdi. Destekleyen herkese teşekkürler.

Organizatörümüz tayfuna ve sponsorumuz Cansev Ltd. Şti. ye de ayrıca teşekkürler. Fotoğraflar eklenecek en kısa zamanda.

repertuar

Harvester Of Sorrow
Phantom Of The Opera
Endless Wars (www.myspace.com/rhadamantysrockband)
Kill The King
Ask To The Life (myspace e koyacağız en yakın zamanda)
Lions In The Cage
Run To The Hills

umarım dinleyenlerimiz beğenmişlerdir..
 


Bora Gürçay



Anil Ertuğrul



Engin Böke - Bora



Engin - Anıl - Bora



Rhadamantys



Canan Uzuner le Endless Wars un tadı bir başka =)

Volkan Kutbay ' a teşekkürler.
 
:) Güzel bir konser geçirdik...

konserde emeği geçen organizasyon elemanları,

çalan tüm gruplar, if çalışanları ve bizi yanlız bırakmayan başta volkan abi olmak üzere tüm bizi sevenlere sonsuz teşekkür ederim; onları biraz olsun güzel anlar yaşamaya sevk ettiysek ne mutlu bize.

tüm grup arkadaşlarımında ellerine sağlık.
daima başarılar yaşamak dileğimle...

Rhadamantys - guitar (enginböke)
 
Arkadaşlar demonuz hayırlı olsun, direk bi pentagram havası aldım... :) Atamız M.Kemal'in konuşması da güzel bir birleşim olmuş.Güzel düşünce , kim düşünmüşse iyi akıl etmiş.Ton olarak söylemek istedigim şugitar tonları üzerine biraz daha yoğunlaşılabilinir.

Kolay gelsin : )
 
Geri
Üst