Pusula // Rüya

Pusula'nın yeni single çalışması "Rüya" tüm dijital platformlarda yayında.
Mehmet Ali Akın'ın solistlik yaptığı davulda Özgür Şirin, bas gitarda Mustafa Ülke, gitar ve vokalde Yunus Emre Tokmak, gitar ve vokalde Selim Korkmaz'ın bulunluğu Muğla grubu Pusula 2017 yılında bağımsız olarak yayınladıkları "Gel" isimli 4 şarkılık EPnin ardından Kırk Sekiz Müzik yapım ile anlaşarak yeni single çalışması olan "Rüya"yı 1 Haziranda dijital platformlarda yayınladı.
Söz,müzik ve düzenlemesi Yunus Emre Tokmak'a ait olan parça kimi zaman gördüğümüz çoğunlukla da unuttuğumuz bazen hiç uyanmak istemediğimiz düşlerden yola çıkılarak yazıldı. Pop-Rock soundu ile birlikte elektronik müziğe de göz kırpan parçanın prodüktörlüğü grubun kendisi tarafından üstlenildi, Bodrum Zeus Müzik Stüdyosunda kaydedilen parçanın Mix ve Masteringi Aras Kutay tarafından tamamlandı. Görsel tasarımları da grubun kendisine ait olan parçanın klibi Onur Medya yapımcılığında Emre Özsoy tarafından çekildi. Şarkının klibi ise aynı gün Avrupa Müzik'ın Youtube kanalı olan Muzik Play'de yayınlandı.
Kırk Sekiz Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan "Rüya" ile birlikte Pusula yeni çalışmaları ve sahne performanslarına hız kesmeden devam etmektedir.





 
Geri
Üst