Amfini Göster Ey Türkrockcılar

Eyvallah!

Valla ben zaman zaman gaza gelmiyor değilim. Ama harbiden beni durduran faktörler arasında (hanım korkusunun yanında), diğer adam gibi sesi olan sevdiğim gitarları, yeni gitar yüzünden, daha az kullanacak olmak oluyor. Yani şimdi gaza gelsem de sallıyorum Özlem'den bir ES335'e falan çöksem... o zaman eldeki bu Deluxe'ü az kullanır olacağım. Onun yerine bende kafa işte asansör müziğine bağla, kendin çal kendin oyna, çal kaydet şeklinde... Bu virüs yüzünden çok zamandır prova da yalan olduğundan...

B :)
 
Hocam,
Sim falan güzel de, gerçek kabin gibi olmuyor... O havanın sarsılmasını hissetmek...

Farkındayım, zaten büyük ihtimalle aynı kafadayız ve kullanım açısından cidden bu dijital kabin sim olayları cidden çok iyi. Sadece ara ara sesi kabine verince... insan budur diyor.

B
Benim olay biraz da mecburiyetten abi çoğunlukla işimi evde bitiriyorum ve mikrofonlamak ve soundu toparlamak zaman kaybettiriyor. Torpedo da preset olayı süper. Ama o bile vakit alıyor yeri gelince. Zamanla yarışarak müzik yapıyorum genelde, çok karakteristik birşey olmadıkça axeFx’le giriyorum dizi işilerinde. Ama şarkıysa elimde ki iş o zaman durum değişiyor tabi. En son mesela Paolo’nun şarkılarını çaldım baya kabin dilendim😂 Senin de yazdığın gibi daha bir hissiyatlı oluyor tabi vaziyet.
 
Ne güzel amfiler varmış öyle 🙄 Çok merak ediyorum, amfilerinizin sesini açabiliyor musunuz evde? Yoksa ses seviyesi ile ilgili alternatif yollar var mı?
benim amfi 85 watt, sahne vs degilse ben bedroom levelde alttan tellerin sesini duyacak sekilde kutu gibi tonlarla calmayi daha cok seviyorum normalde zaten. tonlar da gayet guzel geliyor bana.

alternatif yol olarak attenuator kullanimi olabilir.
 
Dusseldorf - München , ekspres. Doldu mu kalkar.

6EE57694-E609-4CCC-AB10-F5226F8DCFF5.jpeg
 
Pembe ışığı testere tonları biraz yumuşatmak için mi taktınız @LuciferioN bey ?
VH-2'nin clean kanali acayip clean olmasi lazim. En azindan Papa Peter oyle diyor. Ki ben Alman muhendislerine de muhendisligine de guvenirim. Diezel, Metallica ile bir une kavusmus olup, metalci ekiplerle satislarini arttirmis olsa da, VH-2 metalci amfisi demek cok dogru olmayacaktir.
Versatil urun yarattiklari cok bariz. Clean yaparsa da tertemiz clean, hi gain yaparsa da monster yarattiklari ortada.

 
Geri
Üst