"Strat" nedir bilmeyen NTV'nin komiklikleri:)))

David Gilmour'un rekor fiyata satılan "Black Strat" gitarını haber yapmaya kalkan NTV, neler saçmalamış bir bakalım:


"Black Strat", olmuş sana "Black Start". Ha ha, tabii... Adım gibi eminim, "Strat" sözcüğünü görünce "yanlış olmuş herhalde" deyip "Start" diye düzeltmişlerdir.
"Stratocaster" yerine de "Startcoaster" yazılmış aşağı satırda:))))

Hey gidi NTV...
 
Tam bir black magic tam bir bad omen sendromu.


izleyemeyen küfretmesin, bu siteye vpnle giriliyor, bilmiyorum neden ?

Banu güven-James Hetfield röportajından sonra bu lanet başlamıştı zaten ntv için. Zamanında banu güven'nin kulağı benden sağlam özdeyişler yemişti. 93'ten beri gelmeyen grubu kiminle konuşturmuşlardı falandı filandı.
 
Uzun bir röportaj okudum, alet bağımlısı olmadım, onlar sadece bir araç, hayır işi için satmakta bir sıkıntı görmüyorum diyor kısaca kendisi.
Yaptığı şey takdir edilesi ama o gitar ayrı be. Bilmiyorum ben mi fazla anlam yüklüyorum ama öyle yani :)

Alan kişi muhtemelen koleksiyoncu. Madem gitar satıldı umarım ileride gitarı çalan birilerinin eline geçer. Tıpkı Gary Moore'un LP'si gibi.
 
Gilmour'un marka değeri Peter Green'den ışık yılı ötede, Black 'Start'ı müzisyene yedirmezler malesef :)
İleride müzeye falan düşer belki, gidip yakından görürüz :D Yalnız Peter Green'den daha çok Gary Moore çalmış o LP'yi, 25 yıl diyorlar az değil. Meşhur şarkıları o gitarla çalıp kaydetmiş. Az para da değil hani, $ 2.000.000 ile almış Kirk 😶
 
sitede habere yorum yazma yeri yok sanırım. Tweet arıyorum morartmak için 😂 olmaz yani STRATOCASTER'ı yanlış bilmek. Serdar Ortaç yapsa amaaan der geçerim
 
Geri
Üst