Discord'da gitar çalınabilir mi? Çalınırsa nasıl çalınır?

Selamlar. Discord'da inputu ses kartı seçince clean ses gidiyor fakat simülatördekiler gitmiyor. Sesi amp simülatörlerinden Discord'a vermenin bir yolu var mıdır acaba? Heavy riffleri falan konuşurken clean sesle idare edilmiyor takdir edersiniz ki.
 
Asio4All kullanarak stereo dolaşımı bir input gibi tanıtıp Discord üzerinden onu seçebilirsiniz. Benzer olayı doğrudan prosesörü ses kartına girerek yaptığım için hiç ihtiyaç duymamıştım ancak sağlıklı bir şekilde iletmek için bahsettiğim yöntemin de yeterli olacağını sanmıyorum çünkü mutlaka bir gecikme olacaktır, üstüne DC üzerinden iletimi düşünüp bir de internet hızına göre anlık kalite kırılmalarını dahil ettiğimizde bayağı saçmalatabilir işlemciyi plug-inler.

Önerim buna delireceğinize Zoom 505 gibi 80 - 100 tl'ye bulunabilir basit bir prosesör almanızdır eğer hiç bütçe yoksa bile. Belli ki tek seferlik bir denemeden ziyade belirli periyotlarla gerçekleştirilecek bir aktivite gibi, her seferinde birşeyleri ayarlamak, internet hızı dalgalandı mı küfretmek yerine çözüm olabilir. Kaliteli birşeye de gerek yok çünkü ses kartına kemper kalitesinde sinyal yolladığımda bile en iyi şartlarda aynı kalitede ulaşmıyordu. Bulabileceğiniz en ucuz prosesör iş görecektir.
 
Mümkün ama kolay değil. Daw açıkken ya da standalone çalışan VST ile birlikte sesi farklı bir programa tanıtabilmek için köprü görevi yapacak Rewire bağlantısı olması gerekiyor.
Discord a sesi taşıyacak bir Bus programına ihtiyac var. Araştırmak lazım.
 
Geri
Üst