Ben "Single_FACTOR" Siteden Atıldım. Sebep ?

Şu an bahsettiği üye @Harbour Of Tears nickiyle burada hala.. Ben şahsen üslubunu beğendim, takdir ettim.. Hatta çok ta cüretkar buldum.. Yönetimin görmesi için bunların kime yönelik yazılması gerekirdi acaba...

Mesela Single_FACTOR şu an banlı yani site dışı, o yüzden mi ona yapılan hakaretler ciddiye alınmıyor.. Site dışından olanlara bu arkadaşın takdir edilesi üslubuyla giydirmek serbest olabilir mi...

Ya da yaptığın öküzlük, kompleksli, hayatta istediği yere gelememiş ihtiyar gibi yorumlar rencide etmiyor veya hakarete girmiyor olabilir mi..
Sadece bu başlık içerisinde bile forumdaki üyelere yaptırım uygulanması hususunda çifte standartlı yaklaşımlar olduğunun gayet açık hale geldiğini düşünüyorum.
Bu anlamda başlığın amacına fazlasıyla hizmet ettiği de söylenebilir aslında.
 
4/20 grubunun ilk başlığı farklıydı. Sonra o uçtu, sanırım başlığı açan sildi. Single oraya "💩 gibi olmuş, 🚾" tarzı bir şey yazmıştı. Hakli da buldum ama genelde insanlara sataşıyor. Bence de banlanmamalı ama banlanmamalı diyenler çok taraflı bakıyor. Sataşıyordu, kafanız karışmış olabilir dediğim için benle 1 sayfa kavga etti :) ama banlanmamalı.
 
Geri
Üst