Balkon ne ya? Eğer köprü ise uygun gibi geldi bana.Cort sfx me gitara sahibim İzmit'te müzik reyonunda verdim gitarı 250 TL dediler tel dahil. Ve balkonda sorun olduğunu söylediler fiyat normalmi
Telleri yükseltmeyi truss rod ile yapıldığını sanan arkadaşım, lütfen bilmediğin konular hakkında artık yazma. Gereksiz mesajlarla forumu doldurma.Balkon ne ya? Eğer köprü ise uygun gibi geldi bana.
Öyle arkadaşım diye hitap etmemek lazım, kendisi 106, hayırlısıyla 4 aya 107 yaşına basacak bir üstat.Telleri yükseltmeyi truss rod ile yapıldığını sanan arkadaşım, lütfen bilmediğin konular hakkında artık yazma. Gereksiz mesajlarla forumu doldurma.
Merhaba,Cort sfx me gitara sahibim İzmit'te müzik reyonunda verdim gitarı 250 TL dediler tel dahil. Ve balkonda sorun olduğunu söylediler fiyat normalmi
Telefonla yazmıştım şimdi bende cort sfx me op akustik gitar var ve kalın tellerinden cızlama geliryor bende izmitte tamire verdim bana balkonda sorun oldugunu söyleyip yeni tel dahil 250 tl fiyat verdiler bende size danışmak istedim çokmu nedir verdigim yer müzik reyonuMerhaba,
250 TL fiyatı (tel dahil olmak üzere) neye ilişkin olarak istedikleri ne yazık ki mesajınızdan anlaşılmıyor.
Belki telefon üzerinden yazdı iseniz ve bir şekilde yanlış kelimeler mesajınıza geçti ise, mesajınızı düzelterek yazmanız sorunuzun anlaşılır olması ve aşacağınız cevabın daha net olmasını kolaylaştırabilir.
Esenlikler dilerim.
Verdim de. Bakalım işçiliği iyiyse gerek kalmaz inşallahİstanbul'a yolunuz düşüyorsa Kadıköy'de @Dragonchaser 'a bir gösterin derim .
Benim canımı sıkma sen kimsin? Hayırdır size sahibimisiniz forumun? banlıyosanız banlayın inan umrumda değilsiniz.Telleri yükseltmeyi truss rod ile yapıldığını sanan arkadaşım, lütfen bilmediğin konular hakkında artık yazma. Gereksiz mesajlarla forumu doldurma.
Bakın beni sinirlendirmeyin haberiniz olsun.Öyle arkadaşım diye hitap etmemek lazım, kendisi 106, hayırlısıyla 4 aya 107 yaşına basacak bir üstat.
Kardeş başka konuda tartış Bursa birşey danistim sadeceBakın beni sinirlendirmeyin haberiniz olsun.
Merhaba,Telefonla yazmıştım şimdi bende cort sfx me op akustik gitar var ve kalın tellerinden cızlama geliryor bende izmitte tamire verdim bana balkonda sorun oldugunu söyleyip yeni tel dahil 250 tl fiyat verdiler bende size danışmak istedim çokmu nedir verdigim yer müzik reyonu
Merhaba,Balkon dediği akustik ve klasik gitarlarda gövdenin ön ve arka ahşabına destek ve akustik tını amacıyla içeriden yapıştırılarak yerleştirilen çeşitli açılardaki çıtalar. Eğer yerinden oynadıysa veya çıktıysa tamiri luthierin yapabileceği bir iş çoğunlukla. Kolay da değil, fiyat makul bence.