Seyehatlerde Kullanılacak Amfiler Hk;

Arkadaşlar merhaba, bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bir sorum olacak. Ben işim gereği sık seyehat eden biriyim. Bu yüzden pratik ama bir yandan da sesi güzel bir pratik amfi ihtiyacım doğdu.
Şuan için Zuhal de IRIG 2 diye bir cihaz var incelediğimde Android kullanmama rağmen uyumlu ve güzel bir cihaz olduğunu söylediler. Tabiki benim amacım kulaklık takarak bu cihazdan ses almak ve az biraz da kayıt almak. Dediğim gibi daha önce konuşulduysa affola kullanan arkadaşlar bana tavsiye verirse iyi olur. İyi forumlar
 
Valla iRig kullanmadım ama bu VOX'u evde Marshall JTM1'le birlikte çaldık, tüplü handwired amfiyle A/B yaparken hiç geride kalmadı yani. Ben alınabilir diyorum tipini dikkate almazsak :D ki tipi hakkaten çok kötü ya, rezalet.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Valla zaten pilli bir micro cube var bende 15 yıldır :) Ama onlar bile fazla büyük thr 5 ler çok ama çok güzeller ama onu taşımak yine benim için sıkıntı ben daha çok böyle pratik amp simulator olanlara bakıyorum cebe atmalık vox un cep amfileri fena değil ama tuzlu 350 lira zuhalde de irig i görünce samsunglarla entegre çalışıyorlarmış. IRIG Hd kullandınız mı?

Cabway yanıt için eyv bu arada kaynamasın :)
 
Selam Levi valla bende çok beğendim ama Yamaha ları ama dediğim gibi otel odalarında taşıması bir dert vs vs bana çok dert olacak. Bana kompakt birşey lazım o yüzden irig alacağım. Takar kulaklığımı çalar birde kayıt alırım.
 
Geri
Üst