Single Channel Clean Amp

Epiphone Valve Jr amfiler çok hoşuma gidiyor. Hem görüntüsü güzel eski radyolar gibi hem de çok düz bir amfi. Sadece volume potansı var. Belli bir seviyeden sonra kırılıyor lambalar güzel bir crunch tonu çıkıyor. Modifiye seçenekleri bakımından esnek bir amfidir. Bir de bu tarz Vox AC4 amfiler var ama Vox bana pek hitap etmiyor.
 
Merhaba arkadaşlar biliyorum amfiler çok tartışıldı ama başlıklar artık eski kaldı. Sadece clean katı olan duyduğunuz veya denediğiniz amfileri paylaşabilir misiniz? Ben mesela Victory V40 için bir video bırakıyorum. 40 watt ama küçük bir kafa amfi. Malesef deneme şansım olmadı TR'de satılmıyor. Ama baya video izledim ve tonunu çok beğendim. Pedallarla harika iş yapabilecek gibi duruyor. Ayrıvca diğer güzel bir özelliği hem el34 hem 6l6 power lambalarını desteklemesi. Şahsen ben 6L6 takılı sesini daha çok sevdim. Butik bir amfi olduğundan fiyatı baya yüksek. Ayrıca deluxe modelide bulunmakta ki extradan için tube driven tremolo ve spring reverb var. Deluxe olmayan modelinde ki reverb dijital. Bu ayarda fiyatı daha uygun amfiler bulursanız lütfen paylaşın :)




Hiç arama bunu al geç. Memnun kalırsın çok.
 
Benim sevdiğim bir amfi fakat ben 20 watt veya üzeri bakıyorum. Tsa30h güzel bir seçenek ama 6v6 değilde 6l6 takıntımdan başka amfi bakıyorum.
6L6 lambalı KRANK Nineteen80 Jr. ler vardı 20Watt.. TR de 4-5 kişide olası lazım, aramak lazım biraz.. Hatta Andy Timmons 2012 de geldiğinde sahnesine kurmuştuk o bile bayılmıştı amp. ile selfie bile çekti..
 
6L6 lambalı KRANK Nineteen80 Jr. ler vardı 20Watt.. TR de 4-5 kişide olası lazım, aramak lazım biraz.. Hatta Andy Timmons 2012 de geldiğinde sahnesine kurmuştuk o bile bayılmıştı amp. ile selfie bile çekti..
Krank modelini hatırlamadığım bir amfi ile takas yapacaktım bir ara clean kanalı baya kötüydü drive iyiydi ama. Bu modelinide araştıracağım.
 
Benim de uzun zamandır favorim Victory V40, fırsat varsa çok düşünmeden alınacak bir amfi bence.
Öte yandan şu linki de bırakayım çeşit olsun:


Ayrıca ben de bu videodaki Peavey kafayı kullanıyorum ve özellikle FX loopa bir EQ pedalı takınca (ben Mxr 6 band eq kullanıyorum) amfinin performansı çok artıyor, çok güzel clean ton veriyor. Bu arada ben tek kanal gibi kullanıyorum ama tabii amfi aslında iki kanal.
 
Geri
Üst