Müzik okulu ya da benzeri bir yer arıyorum / ankara

Merhaba, bir buçuk yıldır gitar çalıyorum. İlk zamanlar virtüözlerin eğitim videoları ve çeşitli kitaplarla teknik anlamda geliştim ama kişisel disiplinden öylesine yoksunum ki şu anda olduğum noktadan daha ileri gidemiyorum. Özellikle müzik teorisi açısından.. Beni disipline sokacak, motive edecek, haftada bir kaç gün gideceğim, yalnızca gitar eğitimi açısından değil kültürel ve sosyal anlamda da beni dolduracak bir yer arıyorum.
deli gibi thrash çalan, benden iki üç yaş büyük, elime melodik minörü verip al buna çalış haftaya gel diyen "gitar hocaları"ndan hoşlanmıyorum ve anlaşamıyorum bu adamlarla.
bilmiyorum, internette araştırdım biraz ama bulamadım. var mıdır bildiğiniz böyle bir yer ya da başka öneriniz? Aklıma buraya danışmak geldi, ortamdan biraz uzağım anlayacağınız üzere.
Teşekkürler.
 
merhaba. sana önerebileceğim yer; DEEP müzik. Konur 2 sokak 38/1 kızılay. tel:419 99 40.
ayrıca davul dersleri ve bas gitar dersleri de var.
 
Bi de Modern Müzik Akademisini düşün, son derece profesyonel insanlar, ayrıca mydukkandan alışverişin varsa iyi de bi indirim yaptıklarını biliyorum.
 
agmed nicki arkadaşın söylediği, modern müzik akademisi istanbul'da yalnız :)


ankara'da kızılay hatay sokak'ta akademi sanat evi var, hatay sokak meşrutiyet ve selanik caddelerine açılıyor, zuhal müzik, pan müzik ve bilimum müzik dükkanlarının olduğu, üst tarafında büyülü fener sinemasının olduğu sokak oluyor.. rembetiko isminde bir bar var belki bilirsin, rembetikonun üzeri akademi sanat evi oluyor.. oraya bir git danış, derdini anlat derim. gerçekten işten anlayan ve ciddi anlamda profosyonel bir kadroya sahipler.. kolay gelsin..
 
Tamam biliyorum da arkadaş Ankara'da olsun dememiş ama, ben de en profesyonel olarak MMA'yı gördüğüm için söyledim, belki İstanbul'da kalıp, haftada bikaç gün gidebileceği koşullar vardır.
 
arkadaşlar böyle bir ders olayını ben de düşünüyorum. ben 7-8 yışdır gitar çalıyorum. ama olayın teknik boyutunu, nota vs. ile öğrenebileceğim. profesyonel, gerçekten işi bilen bir gitar hocası var mıdır Ankara'da.

yani zaten 7 yıldır birşeyler öğrendim çalıyorum. bu yüzden gerçekten sağlam birisinin olmaso gerekiyor
 
ART LİNE STUDYO
hocam studyomuzda uzman gitaristler tarafından kurs verılmektedır

adres: akdenız caddesı 5/A ANITTEPE
TEL:0312 232 09 56
CEP: 0533 746 22 96HAKAN NART
 
Geri
Üst