"Still Got the Blues" METALZONED



Boss metalzone'u severek kullanıyorum dediğimde özellikle yaşıtlarımın suratları komik bir hal alıyor :) ama bakış açım bu pedalın aslında bir preamp olduğudur (waza olması şart değil, ben hala 3 kuruşa 2. el aldığım bir pedal kullanıyorum).

Kabin'e veya fx loop'a direct girme zaten işlendi, ama hedef tonlar hep oldukça sertti. Marshall tipi 4x12 kabinle eq doğru ayarlandığında böyle sonuçlarda verebiliyor, ben gerçi shred sevdiğim için bir od pedalıyla boostluyorum. Seskartına direk girip bilgisayardan sadece kabin ve isterseniz delay vs. ekleyebilirsiniz, hem bu yöntemle işlemciye binan yük amfi plug-inlerine göre daha düşük olacağı için daha düşük gecikmelerle çalışabilirsiniz.
 
Metal Zone candır! Bi kaç gün önce 150 TLye hiç kullanılmamış bi Metal Zone bulunca "ne kaybederim ki" deyip aldım, şu an evde sabahtan akşama kadar çalabildiğim kadar metal çalıyorum. :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Ton benim tecrübemle paral, hatta daha bile geleneksel sonuçlar alabiliyorum.

Bu tip adamların powerchord'lu demoları dikkat gerektiriyor. Duble kayıt, farklı kabinler, eq derken prodüksiyon tadına geliyor sonuç ve durum paylaştığınız gibi oluyor. Gerçi son zamanlarda bu yola kaçmadığı tanıtım videolar vardı diye hatırlıyorum.
 
Geri
Üst