Evde kayıt için ses kartı

Herkese selam
Evde kendi çapımda metal coverları kayıt edip bias fx vs gibi programları kullanmak istiyorum.
İnternette biraz araştırdım bunun için başlangıç olarak behringer umc22 ,M audio fasttrack 2 ve presonus Audiobox kartlarının tavsiye edildiğini gördüm. Umc 22 nin fiyatı daha uygun ve birisi senin işini görür demişti ama diğer kartları da merak ediyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi ya da siz hangisini tavsiye edersiniz ? behringer umc22'nin birde HD versiyonu var yine arada ne fark var ve aradaki farka değer mi ?
Sadece evde kendi çapımda kayıt ysapıp youtube a falan yükleyeceğim kulaklık olarka yine bu forumdan gördüğüm kadarıyla samson sr850 düşünüyorum.
Bu arada karttan karta fark edermi bilmiyorum ama daha çok death progressive metal ve nu metal tarzı çalışıyorum yine bu türler için tavsiye verirseniz sevinirm.
edit: Focusrite 2i2 ile solo arasındaki fark nedir ? Tavsiye edermisiniz diğer kartlara göre kalite farkı nasıl
 
Selamlar,
uzun süre olmasada arastirdim biraz, eskiden focusrite firewire kullaniyordum çok memnundum daha sonra bazi ses kartlari denedim hiç memnun kalmadim (yamaha ag06) birde studio project v series ile bilgisayarin kendi ses kartini denedim pek sevmedim, sonuç olarak çok pahali olmayan ama hayat kurtaran focusrite scarlett 2i2 aldim ve 1 senedirde kullaniyorum, tavsiye ederim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
2i2 sanırım enstürman giriş sayısı olarak ayrılıyormuş solo dan. Kalite olarak çok bir farkı yoksa solo olanını almak istiyorum acaba onun farkını biliyormusunuz ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
2. gen scarlett solo aldım driverı kurdum ancak varsayılan kayıt cihazı olarak ayarladığımda hiçbir şekilde ses alamıyorum sebebi nedir acaba ? ne windows ne youtube ses gelmiyor scarletti seçince. Ayarlardaki ses barı hareket ediyor sadece.
 
Geri
Üst