Recep İvedik

Basit ve cok absurd bir figur gercek hayatta bole tipler varsa eminim dayak yemekten saglam bir gunleri gecmiyordur,ben filmi evde arkadasimin zoru uzerine izledim filmin bazi yerlerinde ben bu adami oldururum gibi laflarda bulunmusum farkinda degilm o kadar sinir bozucu bir tip.
 
Yarattığı karakter çok ilgi çekti. 4 küsür milyon izleyiciyle Türkiye rekoru kırması bunun bir kanıtı.
Fakat şahan artık resmen piyasa oldu.Para için o filmi yapması büyük ihtimal.Her filmin yapılma amacında para vardır ama,sanat yapma güdüsü daha agır basar heralde.Filmde resmen sadece kendisi oynadı , ünlü denilebilicek oyuncu cok nadir var.Burdan, kısmen anlasılabilir bence amaçlarının ne yönde oldugu. GSM operatörlerinin reklamlarında o karakter falan.
Bunlar sağlam tespitler değil mi sizce ?
 
türkiye'de çok tutulan komedi filmlerinin devam filmleri de genelde çok izlenir. gora'yı insanlar nasıl çok izledilerse arog'u da o kadar çok kişi izler, çünkü popüler bir isim yapmıştır. aynı şekilde recep ivedik'te popüler bir isim olduğundan gelecek olan devam filmi de çok izlenecektir. lise ve dershane tayfası mesela ilk gün akın edebilir. :D
 
walla ben recep ivedik'i izlemedim,ama 2'nin fragmanlarını netten gördüm ve eğlenceli olabileceğini düşündüm.işe yaramaz yurdum insanını canlandırıyor işte,bence yine fazlasıyla ilgi görür.
 
İkinci filmin fragmanından filmin komik olacağı anlaşılıyor ama birinci filmdeki başarıyı yakalar mı bilmiyorum, çünkü her şeyin ilkinin en iyi olacağı gibi klasik bir görüş içerisindeyim.
 
DarkLegacy demiş ki:
İkinci filmin fragmanından filmin komik olacağı anlaşılıyor ama birinci filmdeki başarıyı yakalar mı bilmiyorum, çünkü her şeyin ilkinin en iyi olacağı gibi klasik bir görüş içerisindeyim.
Herşeyin ilki iyi olabilir ancak yine ilki kadar gişe yapacak bir film olacağı da kesin bence.
 
saçma sapandı. zaten film de saçmalıklar üzerine kurulmuş. absürd, anlamsız... komik mi? komik. :D en azından üzerimizde etkisi kaldı. mesela kaçımız en az bir kere gonuşma lean! demedik ki :D filme komik değildi vesaire diyenleri allah a havale ediyorum. süpersonik espriler vahiyetsin. tövbe...
 
ben de filme bugün gittim,ne yalan söyliyim baya güldüm.herkesin espri anlayışı farklı olacaktır tabi ama bu film "kıro" diye tabir edilen,insanları her hareketiyle rahatsız eden bir karakter canlandırıyor sonuçta.ve gayet komik,ben çok eğlendim.şahanın ellerine sağlık vallahi...
 
antalyada da çoğu sinemanın 2 salonunda yer almayı başarmış.
Gel gör ki hayatımda izlediğim ve izleyebilceğim en feci,korkunç,skandal ve hatta berbat bir filmdi. arasıra tebessüm edebildim sadece arkamda oturan çoçuklar gülmekten sürekli tepiklediler koltuğu baya bi komik heralde ben anlamadım.

ilk filmde en azından salak hareketleri fln vardı da ona gülmüştüm ama bu seferki sadece küfürden oluşuodu. yaşlı bir teyze vardı ona bol bol küfür ettirmişler.kötü.
 
Geri
Üst