Reverb den gitar almak

Arkadaşlar reverb den gitar alan varmı kargo ücretleri be gümrük ücretleri tahmini ne kadar dır.gitar ın bi sebeple gümrüğe takılma durumu var. Mı. Yakınlarda recerb den gitar alan varmı
 
avrupadan gelen %18, amerika ve diğer ülkeler %20 gümrük vergisi, 1500 euro üzeri herşey takılır ticari görülür, kargo ücreti alacağın şeyin fiyatının altında yazıyor olması lazım.
 

Mesela ben bu gitarı istiyorum. +300 dolar da shipping. Hadi 300tl olsa neyse. Bir de üzerine gümrük vs. Değer mi? Gider Zuhal'den %10 indirimle peşin alırım. Garantisi de olur. Kargosuna verceğim parayla da güzel bir kılıf alırım. Case pahalı. Rg uyumluların En ucuzu m100c o bile 1000tl üzeri


 
Son düzenleme:
Reverb'den baya alışverişimiz oldu. Japonya'dan MIJ strat ve Tele, California bizzat Fender satış mağazasından gene vintage serisi strat getirttim. Eğer alacağınız firma shipping karşılıyor ise ve mesaj yolu ile biraz pazarlık yapıyorsa güverenerek satın alabilirsiniz.,Paypal geçerli mağazalara Kredi kartı ile alım yapabiliyor musunuz sorun, bazıları açıyor, mükemmel kargolama ve geri dönüş hizmetleri mevcut bizim ....... esnafları gibi değiller. Ayrıca ben 750 dolara 2.el usa standart strat satın alırken, burada 1200-1300 dolara ölülerini satmaya çalışıyorlar. %20 vergi gözünüzü korkutmasın bizim burda zaten %20 değil, %100 oranla yüksek fiyatlara satılıyor. Hele ki saçma siteler ve saçma satıcılar cabası.
 
Merhaba, ben Reverb hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Rica etsem eğer varsa bana 2000 TL'ye kadar Special dışında Epiphone Les Paul önerisi yapar mısınız?
Dostum o tarz gitarları reverb gibi sitelerden almana gerek yok, çünkü reverb site üzerinde ki çoğu mağaza,dükkan satıcıları genellikle fender,gibson satıyor ve anlaşmalı olduğu kargo şirketi ile shippingi karşılıyor. Şimdi sen site üzerinden normal şahısdan almaya kalktığında uçuk kargo ücreti çıkar ve bu tarz gitarlar için değmez. Eğer ne alacağın konusunda kararsız isen bence epiphone alma, diğer alternatiflere tarzlara da bir bak.
 
Geri
Üst