BrianDavis99 6 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar Aliexpress'ten 2 Adet Manyetik Coverı Aldım.Ama Nasıl Monte Edileceğini Bilmiyorum 1.Fotoğraftaki Gitarım 2.Fotoğraftaki Manyetik Coverı
Arkadaşlar Aliexpress'ten 2 Adet Manyetik Coverı Aldım.Ama Nasıl Monte Edileceğini Bilmiyorum 1.Fotoğraftaki Gitarım 2.Fotoğraftaki Manyetik Coverı
Ozzfish 6 Eylül 2019 #3 Ayrica içine balmumu eritmeniz gerekebilir yoksa en ufak titreşimle feedback yapar coverlar. Bkz ... waxpotting
Ayrica içine balmumu eritmeniz gerekebilir yoksa en ufak titreşimle feedback yapar coverlar. Bkz ... waxpotting
BrianDavis99 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 gretschci demiş ki: Onlar manyetige yapıştırılıyor, youtube da videosu var. Hepsini görmek için tıklayın... atabilirmisin ne yazsam bulamadım
gretschci demiş ki: Onlar manyetige yapıştırılıyor, youtube da videosu var. Hepsini görmek için tıklayın... atabilirmisin ne yazsam bulamadım
gretschci 6 Eylül 2019 #5 Bu lehimli sanırım ama aynı başlığı yazarak yapıştırılan türünü bulabilirsin.
BrianDavis99 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 gretschci demiş ki: Bu lehimli sanırım ama aynı başlığı yazarak yapıştırılan türünü bulabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... peki sadece direk üzerine koysam ne olur?
gretschci demiş ki: Bu lehimli sanırım ama aynı başlığı yazarak yapıştırılan türünü bulabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... peki sadece direk üzerine koysam ne olur?
justaperfectday 7 Eylül 2019 #8 Ben birsey soracagim merakımı mazur görürseniz. Bunları almadan önce araştırma yapmıyor musunuz nasıl takılır diye?
Ben birsey soracagim merakımı mazur görürseniz. Bunları almadan önce araştırma yapmıyor musunuz nasıl takılır diye?