Hangi Sene Gitar Almalı?

Merhabalar, ben ikinci el Epiphone Les Paul almayı düşünüyordum, ama ailem buna sıcak bakmadı. Thomann'dan sıfırını almama izin verdiler. Sorum şu; Üniversite sınavına hazırlanacağım, bu sene mi alayım, yoksa seneye mi almalıyım? Ayrıca fiyatlarda bir artış olmaz değil mi? Gitarı üniversite sınavım olduğu için çok çalamayacağım. Bu nedenle bir sorun olur mu?
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
paranı dövize çevir öyle kenara koy, boşa 1 sene yatmasından iyidir gitarın, hem belki fikrin değişir başka gitar beğenirsin.

b-stock yazmadığı sürece sıfır.
 
Rosewood materyali bulunduran ürünler uluslararası ticarette alınıp satılamıyor. (soyu tükenme tehlikesi olan rosewood koruma altına alındığı için) Belirli prosedürleri ve alınması gereken sertifikalar var. Bu da ekstradan (bayağı fazla) zaman ve parasal masraf demek. Türkiye'den temiz ikinci almak en mantıklısı...
Hiç şansım yok galiba. İşin ilginç kısmı şu, Thomann gönderilir diyor. Çözüm beklemek olacak. :'(
 
Bizimkiler sıcak bakıyor sanki. Ben de Ibanez RG570JB almak istiyorum. Zuhal Garage Sale yaparsa çok daha iyi fiyata alırım (gönlüm rg550dx'lere de kaymıyor değil ama üretimi bitmediği için rg550dx'lerin Garage sale indirimine dahil olacağını sanmıyorum)
 
Geri
Üst