Gibson Robot Gitar

Sıkıcı bir iş olan akort etme işini Gibson bizim için çözmüş sonunda.Uzay teknolojisinin gitarla birleştirilmiş halini görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.Fiyatı ise normal bir Gibsondan çok da pahalı değil,2499$ tabi eğer gitarı bulabilirseniz. Gitar şuan sınırlı üretim olduğu için sadece ABD de bazı özel müzik marketlerde satışa sunulmuş durumda.

http://www.youtube.com/watch?v=WetVXbYRfWk
http://www.gibson.com/robotguitar/
 
Vine_Inlay demiş ki:

ebay'de sadece kutu satma olayını biliyosunuz dimi..

birçok kişi ipod touch alıcam diye dolandırıldı.

İlan başlığı. "1 kutu İpod Touch , temiz , kullanılmamış"

400 civarı dolardan satılıyor. Sonra alan arkadaşlara sadece kutu geliyor. Satıcı " İpod touch kutusu" satıcam dedim..Kutu sattım almasaydın ayağına dolandırıyor bunları.
Bu sebepten Ebay'de normal olarak ilanda hata olmadığından birşey yapamıyor.

Bu ilanların birtanesi de sadece kutuyu göstermiş dikkat edersen.Diğerleri temsili resim. Artık "Kutunun içi de doludur.Gibson Les Paul vardır" gibi ifadeler belirtilmesini istiyor alıcılar.
 
bence çok gereksiz.gitardediğin bu kadar teknolojik olmaz ki.akord yaparken,sesleri bulurken sesleri tanımamızı engelleyecek,gitaristin kulağının işlevini yitirmesine yolaçacak bi buluş.zekice ama gereksiz ve zararlı.mantık olarak guitar pro gibi.o da ezberciliği tetikleyip yaratıcılığı törpülüyor.
 
bugun denedim aleti.Akort olayı cok iyi ayrıca d-drop yapan bir dugmesi var. Neon ışık olayıda çok güzel olmuş.
 
Geri
Üst