Cry Baby Wah Pedalım Bozuldu

Öncelikle herkese selamlar. Ben 6 ay önce dore music'ten cry baby gcb95 wah pedalı almıştım. Fakat alırken 18 yaşından küçük olduğum için fatura vermediler. Ancak garanti belgesini verdiler ve bunun garantide tek başına geçerli olacağını söylediler. Bugünde pedalım şansıma bozuldu. Yarın pedalı ana şubeye götüreceğim fakat faturasız yaparlar mı bilmiyorum. Bi yardımcı olabilir misiniz ;)
 
Pedal hallolmasına hallolur ama..

Faturasız mal satmak ve alıcının bunu ortalıkta dillendirmesi böyle büyük firmalar için büyük kumar. Bir ara sık duyuyordum bu olay ama öyle bir şey yok.
O zaman sattığı her şeye müşteri 18 yaş altındaydı diye fatura vermesin.. oh ne ala memleket. Ufak bir örnek özel okullarda kesilen faturalar hep öğrencinin adına kesilir ya da şöyle sorayım hastaneye gidip ufak bir göz muayenesi olduğunda sana fatura kesmiyorlar mı?

Bir iktisatçı olarak söyleyeceklerim bu kadar :)

Gerçi bunu bilmek için iktisatçı olmaya gerek yok, kaynağını bil bundan sonra dikkat et diye istedim.
 
Dore yine şaşırtmadı. Hem 3 liralık malı 5 liraya sat, hem de fatura kesme. Zamanında bu esnaf camiası squier gitarlara fender decal yapıp satıyormuş. Adı değişiyor, dore oluyor başka bir şey oluyor ama işgüzarlık değişmiyor.
 
Geri
Üst