Ergin Altınel

Ozan Bey,
Bizde sizin icten ve samimi yanitiniza tesekkur ederiz.
Maalesef muzik endustrisi hicte iyi durumda degil ve bu tarz isleri yayinlamak, dagitmak ve tanitmak kolay degil. Yinede biz elimizden geleni yapiyoruz, yapmaya devam edecegiz.
Konser ileri bir tarihte farkli bir mekanda yapilacak bu konuıda calisiyoruz. Detaylar kesinlik kazaninca sitemizde ve sanatcimizin sitesinde ve basin mecralarinda gerekli duyurulari yapacagiz.
Soylediginiz gibi siz ve diger herkes konser gunu kapiya kalmadan onceden bilet alirsaniz bu bizleri ve sanatciyi maddi ve manevi anlamda daha da motive edecektir.
Tekrar tesekkurler

Hammer Muzik
 
Albümü dün internet sipariş ettim bugün elime geçti. Şu anda dinlemekteyim. Gerçekten türkiye standartlarının çok üzerinde bir kaliteye sahip bir müzisyenlik ve müzikaliteye sahip. Gerçekten takdire değer bir çalışma olmuş. Malesef ülkemizde rock tabanlı müziğe pek ilgi olmadığı için prodüktörler böyle bir albümün çıkmasına destek olmuyor. Hal böyle olunca da kaliteli bir müzisyenin kendi albümünü kendi çabaları ile çıkartması gerekiyor. Bu da albümün 20 li yaşlarda değil de 30 lu yaşlarda çıkmasına sebep oluyor. Er ya da geç böyle bir albümün çıkmış olması beni mutlu etti.

Ben Ergin Altınel ismine alım satım bölümünde açılan satılık rg2550 ilanından ulaşmıştım :) Oradaki youtube linkleri vasıtası ile. Hatta ilandaki gitar satriani konserinde test edildi kısmına biraz takılıp birşeyler yazmıştım :) Sonra da linkleri tıklayıp bakmıştım, beklediğimin çok üzerinde bir performans görünce de gittim direk albümü aldım. İyi ki de tıklamışım.

Albümlerin devamını bekliyorum... ve de konser tabiki :)
 
Bu arada albümü bulamayan arkadaşlar, hepsiburada.com dan sipariş etttim 2-3 günde geliyor en geç :) Hem de kapınıza kadar geliyor, onlarca habersiz müzik marketin Hönk? tepkisine maruz kalmadan :)
 
Abi bilmiyorum manejerin mi kotu acaba.. 10 yillik muzisyenim ve ben sizi ilk defa duyuyorum.. biraz reklam yapsaniz aslinda.. sarkilarinin cogunu dinledim cok guzel bence :) basarilar :)
 
Ergin Altınel'in reklamını biz dinleyiciler yapacağız.Şahsen ben bir kaç parçasını çevremdekilere dinlettikten sonra gidip albümünü almasını sağlıyorum.Bir röportajında okumuştum sanırım, eğer beklenen satış olmazsa bu albüm gibi kaliteli albümleri bidaha rüyamızda göreceğiz.
 
Ergin Altınel'i tanımadan önce ben virtöüzitenin ne olduğunu bilmiyormuşum meğer :) Valla üstüme vazife değil ama Ergin Altınel'in yaşına ve Kendine has Tekniğine baktığımız zaman "Türkiye'nin en iyi gitar virüözü" demekte hiçbir sakınca görmüyorum. Ergin Altınel'i dinleyen tüm arkadaşlarında aynı fikirde olduğundan hiç şüphem yok. İyiki varsın Ergin abi. Ve daima gitarının sesini duymak dileğiyle...
 
Dinlerken Satriani-Vai arasında gittiğini düşünüyorum hep. Zaten Satriani konseri öncesinde çıkmıştı. Vesselam iyi çalıyor, bolca da Eskişehire geliyormuş ama göremedik bir nasip olmadı, anca Çizmeli Kedi de yaptıracağı gitarın sapını görebildik :LOL:

80ler ve Bursalı tahir Caddesi favorimdir. Özellikle 80lerdeki ritim alıp götürüyor beni, kendimi kaptırmış buluyorum :D
 
Geri
Üst