A.R.O.G.

Valla aylar öncesinden yapılan onca reklam sayesinde filmin çoğu izlenmiş kadar oldu. O yüzden bir önyargı oldu bende filme karşı nedense. Ama filme talep oldukça fazla olacaktır. Filmin çıkış tarihi itibariyle bayram tatilini fırsat bilenler A.R.O.G.'a akacaklardır. Buna bende dahilim oluşan önyargıya rağmen. :D

Yalnız izleyenlerin yorumlarına baktığım zaman şu ana kadar daha öyle aman aman kötü bir yorumla karşılaşmadım hiç bir yerde. O yüzden tekrardan filme karşı bir merak uyandı bende. :D Umarım beni haksız çıkarmaz. ;)
 
istanblues demiş ki:
Küçük bir not : Cem Yılmaz bu film için yaklaşık 9 Milyon Dolar harcamış. Kendi dedi.

Vaoov . . . 8O 8O

Ama bu kadar reklamıydı, film çekimiydi çok normal o kadar para harcanması. Bir Yontma Taş filmi yapmak kolay olmasa gerek. ;)

Artı birde Recep İvedik'le kıyaslanmamasını gerektirecek bir ayrıntı dahadır bu küçük not.
 
AROG'a beğeniye göre 3.film çekilmesi muhtemelmiş CY dediğine göre..acaba 3. filmin adı ne olur?

-ROGA
-RAGO
-ORAG
-GARO
-ARGO :D

*sanırım böyle bir saçmalık yapmayacaktır :)
 
Aman Issız Adam izleyecek değilim ya elbette AROG, Cem Yılmaz'ın hangi işi kötü buda öyle olsun
koshmk4.gif
 
Filme bugün itibariyle gittim. Filme gidene kadar birçok kişiden birçok eleştiride duydum. Bunların içinde çoğunluk olumsuz da olsa olumlu yorumlar da mevcuttu. Ama filme kesinlikle önyargısız, eğlenceli vakit geçirmek için gittim. Ancak cidden gülmekten karnıma ağrılar girmedi, ulan ne filmdi ya diyemedim. GORA ile kıyasladığımda dahi artık ilk olmasından mıdır bilmiyorum 3-4 kere izlememe rağmen GORA'da daha çok eğlendiğimi hatırlıyorum. Filme öyle berbat film, iğrenç falan da demiyorum ama neblim zaten absürd bir konuya sahip film, birde ara ara bazı bölümlerde durağan kısımlar fazla gibi geldi bana ki bazen sıkılma eylemleri bile gösterdim.

Ama gitmeyenler yine de gitsin görsün, vakit kaybı da değil sonuçta Cem Yılmaz bu da. ;)
 
üniversitemizin sinema ve görsel sanatlar kulübü yöneticisi ev arkadaşım,kulüp öğrencileri arog'a götürecek.ben zaten gittim ama yine de gidicem.çok eğlenceli bir film,tekrar tekrar izlenebilir.
 
GORA 'küfürle güldürme' sanatının ve absürd espri anlayışının vücut bulmuş haliydi: en nihayetinde yapılan espriler, birbiri arına dizilen sahneler, konuyu zar zor birarada tutup, pek de umursatmama amacı güdüyordu denilebilir. AROG daha çok 'film' olmuş, bir başlangıç/gelişme/tavan/sonuç dizgisi var. Daha 'sessiz sakin' bir film, daha 'yavaştan' veriyor. GORA ne kadar gürültülü ve insanın gözüne sokulur haldeyse, AROG o kadar sakin ve ani anlarda garip çıkışlarla istediği gibi güldürebilen bir film. Misal mi? ''Tom Cruise'un filmde kullandığını ver şimdi.'' cümlesinin ilk cevabı derim sadece.
 
ben filmi çok beğendim. bayada güldüm. göndermeleri esprileri yerindeydi, özellikle sondaki rıdvan'ın '' gol olur '' esprisi çok iyiydi :LOL:

filmi beğenmeyenlerinde beğenenler kadar oluşu normal bence. zaten beğenmeyenlerin çoğu ivedik ve kutsal damacana gibi filmleri çok sevenler. ( en azından benim çevremdekiler öyle ) Arog'ta ki espri anlayışı o filmlerinden daha farklı...
 
sonunda gidebildim ve çok başarılı buldum. hem para hemde emek harcanmış bell ayrıca çok da kaliteli buldum her şey ince bi şekilde işlenmiş
 
ancak bu hafta izleyebildim,galeria da 5 ytl olmuş gora,ucuz diye gittim zaten :D bence öyle abartılcak derecede komik değil,ama kötülendiği kadar vasatta değil.tabi herkesin komedi anlayışı,beklentisi farklıdır,saygı duymak gerekir.
 
Recep Ivedik'le kiyaslanmayacak kadar iyi, GORA'yla kiyaslanmayacak kadar kotu. Sanirim GORA fazla orijinaldi bu filme gore. Yani beklenmedik espriler yoktu bu sefer. Cem Yilmaz bildigimiz Cem Yilmaz'di. GORA surprizdi, AROG 1 derece hevesi kacmis hali.
 
Geri
Üst