Merhabalar, bu 2 gitardan birini ikinci el olarak arıyorum. Takasta olabilir nakitte farketmez.
kadir6185 11 Ekim 2019 #1 Şehir Trabzon Takasa Açık Fiyat 0 Para Birimi TL Merhabalar, bu 2 gitardan birini ikinci el olarak arıyorum. Takasta olabilir nakitte farketmez.
miracaltun 26 Ekim 2019 #2 merhaba bende mevcut düşünürseniz IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 749085442 IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - ikinci el Ibanez marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
merhaba bende mevcut düşünürseniz IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 749085442 IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - ikinci el Ibanez marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
kadir6185 26 Ekim 2019 #3 miracaltun demiş ki: merhaba bende mevcut düşünürseniz IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 749085442 IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - ikinci el Ibanez marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hepsini görmek için tıklayın... Yorumunuz için teşekkür ederim ben de gördüm ilanınızı ancak ne yazık ki gitarımı satamadım nakit konusunda sıkıntıdayım sizde takas istemiyorsunuz o yüzden olumlu cevap veremiyorum
miracaltun demiş ki: merhaba bende mevcut düşünürseniz IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 749085442 IBANEZ RG-370AHMZ-BMT - ikinci el Ibanez marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hepsini görmek için tıklayın... Yorumunuz için teşekkür ederim ben de gördüm ilanınızı ancak ne yazık ki gitarımı satamadım nakit konusunda sıkıntıdayım sizde takas istemiyorsunuz o yüzden olumlu cevap veremiyorum