Boss Rv5 digital reverb

abi bu mesaja 2 yıl sonra cevap veriyorum :D rv5 ini amplinin fx send-return unden girersen hiç dert olmaz .. ama preampliye direk reverb girersen durum değişebilir.

ben mesela analog setupumu amplinin in inden giriyorum rv5 te buna dahil bi problem olmuyor cunku ampliden drive kullanmıyorum, rv5in onundeki pedaldan kullanıyorum( proco rat). sen ampliden kullanacaksan fx send return den takmalısın rv5i. daa açıklama istersen yapamam teknik olarak bilmiyorum ama daha iyi bilen abilerimiz yaparlar.
 
çok uzun süre sonra ilanı hortlatıyorum k.bakmayın. bütün yazılanları okudum.başlıkla pek alakalı bulmadım açıkcası =) ben bu ürünü almayı düşünüyorum,ve genel olarak ''iyidir/işe yaramaz'' yorumları dışında pek fazla şey yazmıyor malesef.

kullanan arkadaşlara soruyorum,iyi ise bu iyi yönleri nerlerdir.kötü ise bu kötü yönleri nelerdir.

Ben yaylı reverb tadında,yoğun bir reverb istiyorum.şu sıralar bu pedalı araştırıyorum.buna alternatif ürünler varsa tekliflerinizi bekliyorum.

teşekkürler..
 
Çok kaliteli reverb

Ben kendi yaptığım reverb ü tavsiye ediyorum şimdiye kadar kimse pişman olmadı hatta yalvardılar bile :) ,Burada Marka ile kıyaslamak istemiyorum ama iyi bilinen bi kaç markadan daha iyi olduğunu söylediler isteyene çok kaliteli reverb hazırlayabilirim .pre delay-decay-diffision ayarlı yada bi kanal delay (speed-repeat ayarlı)diğer kanal normal reverb(decay ayarlı).prosesör kalitesinde isteyene preamplili hatta balance giriş çıkışlı bile olur.hem amatör hem de profesyonel amaçlı :) 24 bit çözünürlükte.Benimkinin Markası ALANSES (yani soyadım a ses ekledim ama illa da yabancı olsun diyenlere üzerine Digimachine falan yazıyorum),Ciddiyim...)
 
Geri
Üst