İbanez Saddle sorunu

132579 eklentisini görüntüle



Profilinizden çıkardım, siz yazmışsınız.. Ayrıca bu tahmin edilebilir zaten, sorunlu değilse neden 54 yaşında bir insan muhtemelen ortalaması 25-30 arası olan forum üyelerinin geneline problemli desin.. Belki siz sorunlu birilerine denk gelmişsinizdir, belki de forumun müdavimleri adam gibi yazışmayı bilmeyip andavallık yapan yeni üyelerden sıkılmıştır.. Dikkat yalnız, tüm yeni üyelerden yazmadım, aksine yeni insanlar gelecek ki burası hareketli kalsın.. Andavallarsa ya üslup öğrenir ya da cevapsız kalır gider, sıkılmayıp gitmek istemezse de kendi kendine takılır, hani var ya boncuk arayan kedi misali.. Bu arada andavallık, ahmak, beceriksiz manalarına gelir... Bilmediği halde bir konuda ahkam kesmek te buna girer.. Neyse her türlü hareket oluyor forumda, böyle devam..
Arkadaş sülük gibisin engelliyeyim bari seni.
 
Konu saçma sapan bir hal almış. Bunun sebebi basta "Reklam" yaptığımı zanneden abiyle baslamis, ardindan goya yas tahminin de bulunan çok şey bildiğini zanneden ego lü müzisyen abilerimiz sürdürmüş

Öncelikle bir daha bu foruma yazmayacağım ayrılacağım sırf siz kendini bilmeyen müzisyen abi(!) Ler yüzünden!

Kullandığım hesap 2 yıl önce motorsiklet kazasında ölen abimin hesabı. Kendisi sağlam bir müzisyendi aynı zamanda. Ailem abimle aynı kaderi yaşayacağım endişesiyle davranıyor olabilir.

Yaşım 17 üniversite sınavına hazırlanıyorum.

Yardım eden, etmek isteyen herkese teşekkür ederim.

Solo musicten parçayı aldim fakat orijinal olmadığı için uymadı.
Daha sonra gitarparca.com dan sipariş verdim. Orijinal olduğu için blok uydu.

Insanları yargılamadan önce iyi düşünün, iyi davranın..

Kalın sağlıcakla ..
Egolu yazarken çok düşündünúz mü mesela, abisi 47, kendisi 17 yaşındaki sayın arkadaş.. Ben falcı olmak zorunda değilim.. Profilinizde ne yazıyorsa onu yazdığım için egolu diyorsanız burada bir saçmalık yok mudur sizce de.. Çok şey bildiğimi zannettiğimi nereden çıkardınız, profilimde mi yazıyor.. Ayrıca şu ana kadar spesifik bir bilgi gerektiren birşey de yazmadım ki ukalalığını yapmış olayım da egolu görüneyim..
 
Geri
Üst