Jeton - Bursa

JETON

Cem TÜRKEN - Vokal
Gökşen ATALAY - Bas Gitar
Aşkın ALTINYELKEN - Davul
Özgür BİGÜN - Gitar


dan oluşan grup, yerli ve yabancı parçalardan oluşan repertuarı ile çok yakında sizlerle...

Çok kısa bir zaman sonra konser haberleri burada olacak...
 
Merhabalar,

Bursa'nin en yeni grubu...JETON...Cok yakinda devreye giriyoruz...
Grubun gitaristi Ozgur...Kendisiyle Hellcat-Bursa grubunda beraber caldik,Stuff-Kat:3 programlarinda...Yeniden beraber sahnede olmanin endisesi ve heyecani icindeyim zira kendisi sahnede cok yirtik ve aktiftir :))))...

Ben ( Aşkın ) ,davulda,Hellcat-Bursa ve sonrasinda su an hala programlarimiza devam ettigim Flash&Splash'ta calmaktayim..." Jeton " grubuyla farkli bir sound ve tuseyle hizmet verecegim :)))

Bass gitarist Gökşen'i İstanbul zaten taniyor,cok yakinda Bursa da taniyacak,gercekten cok farkli ve zengin caliyor...

Vokalde Cem Ankara ortamindan sonra Bursa'yi da etkileyecek...


Dedigim gibi " Jetongiller " 'i ufakta olsa tanittim. Konserlerde gorusmek uzere...

Drumjeton
Aşkın
 
her zaman yanındayız,takipteyiz mr.TÜRKEN :LOL: yeni grup,yeni heyecanda hepinize başarılar arkadaşlar,vokalinize laf yok zaten,sizlerin de iyi müzisyenler olduğunuzu biliyorum,hem bursa'da hem de ankara'da sizleri dinlemek ve desteklemek dileğiyle ... herşey güzel olacak 8)
 
arkadaşLar sadece bu ayki bilboard bluejean ve rolling stone dergilerine bakmanız yeterli.gerçek JeToNe orda !!!
 
Bari birebir kopyalamasaydınız yahu beton filan yapsaydınız bu kadar gülmezdik en azından xD

Bu metaLLica'yı Demirrika yapmak gibi bişey :D
Gözünüzü seveyim yolun başında tiksindirmeyin herifleri meslektaşlarından daha zaman var :)
 
l62ca47dd6918effacb58d2fu9.jpg


Fazla koymasın diye en basidini seçtim mesela :D
Aralık ayının Dream dergisi mesela.
Gereği düşünülsün en azından siz düşünün mahkemede hakim düşünmesin yaa :D
 
Arkadaslar Merhaba,
Bu ne gazdir böyle :)) Anliyorum grubunuzun fanatigisinizde,ama fairplayde kirmizi kart gösteriyorum sizlere :)) Şaka bir yana sevdim ben sizleri, anlamsız-amaçsız boş işlerin peşinden koşmaktansa sevdiğiniz saydığınız bir müzik grubunu böyle dolu dolu yaşamak en güzeli... Herşer güzel,herşey daha da güzel olacak ama dikkat edilmesi gereken bir nüans var,o da nette yazış ve hitap şekli...Bu konudanda yırtarsak,tadından yenmez bu muhabbet...Lütfen bu konuda herkesi hassasiyete davet ediyorum.Çünkü burası insanların birbirini incittigi,kırıcı lafların söylendigi ve moral bozucu muhabbetlerin döndügü yer olmamalı.Burdaki herkesin ortak bir yanı var,o da müzik ve icrası...Şimdi konuya giriyorum:
Grup kurulurken ismi arayışları bizim kendi içimizde yaptıgımız tamamen geyik muhabbetinden çıktı, jeton çıktı,jeton geyigi döndü,jeton diyelim ve neşemizi ,geyiğimizi bulalım dedik.Çok derin olmasa da net üzerinden baktık-başka da jeton grup ismi çıkmadı,belki çok daha detaylı aranırsa çıkmaz mı çıkar,çok mu önemli bizce hayır...Sizin bahsettiginiz grubu inanın ki tanımıyoruz,bu bir eksiklik mi ona da hayır,müzikte o kadar çok detay varki,hangi birini takip edeceksin...Yani bu yüzdendir ki aman Je-tone grubu var hadi taklit edelim gibi bir düşüncesi olan ezik insanlar degil,herbirimizin normal hayatta meslegi-kariyeri olan insanlarız...Yani biz bu isi millet ne yapmış hadi bizde onu yapalım diyen kitle degiliz...Bu şekilde bir çocuksu aklımız yönümüzde yok...Üstelik gercekten tanımıyoruz ve duymadık...Hani bildigimiz bir grubun adını alsaydık,mesela Şeytantüyü,Kapris ,Flu falan filan gibi,ona eyvallahda ama bilmedigim grubun ismi benzer veya koku benzer diye bu tarz yaklaşımı anlamsız karşılıyoruz...
Sellisonfire yazışmalarında daha dikkatli ve insanları incitmeyen bir dil kullanmanı öneriyorum...Bir fanatik olarak tepkin ve yazdıkların kulaga hoş gelmiyor...Senin yazdıkların bize koymaz ve moral bozmaz ki...Bizim kimseyle öyle bir trende girecek ne amacımız ne de zamanımız var...Bizim bahsettiginiz gruba da saygımız var üstelik tarz olarakta benimsedigim ve dinledigim bir tarz...Ne güzel inşallah daha ii yerlere gelirler ve bizde konserlerine gider coşarız ve destekleriz...Site varsa girelim üye olalım destekleyelim,albümlerini alalım...Ama bizim gibi böyle kaliteli insanlardan kurulmuş,sempati-neşe ve muzik kaynaklı boyle bir oluşumu bu şekilde yıpratmanın geregi olmadıgını ve Jeton olarak kalmayı düşündüğümüzü soyleyeyim...Je-tone ayrıdır Jeton ayrı...Cok net ,karışıklık yok yani....
Herkese sevgiler saygılar
Müzikle kalın arkadaşlar...
 
Bahsettiğiniz gibi oturmuş bir müzik yaşamınız olsaydı Je-tone'dan habersiz olmanıza imkan olmazdı o kadarda doğru konuştuğunuzu düşünmüyorum. Kendinizle çelişiyosunuz "Biz herşeyi biliriz" tadında "Je-tone'u bilmioduk aa noolmuş öyle ya" demek. "Söylediklerin bizi bozmazki" demeden önce "Biraz daha az kırıcı bi dil seç" demek gibi :)

Bu benim fanatik halim değildir ayrıca fanatiğe bağlarsam ne bu başlık ne de bu isim sizde kalır.

Pekala Jeton olarak devam edin izlediğiniz yol boyunca karşınıza Je-tone ismi çıksın. Çünkü dediğiniz gibi siz yolun başındasınız ulaşmak istediğiniz yer içinde Je-tone için birkaç adımlık yol kaldı. :roll:

Dream Tv'de dönen her bir Je-tone klibi üstünüze gölge düşürecek bunu bile bile devam ediyorsanızda aferin'i hakeden sizsinizdir ben değil :LOL:
 
bak güzel kardeşim 1. olarak grubun ismi JE-TONE değil JETONE'dir. jeton kelimesinin ingilizcesidir anlıyacağın. ha illa isimde bi yanlışlık var diyorsan youtube'a girerek jetone yüxexes klibini izleyerek sevgili güven ergin erkal'ın grubun ismini nasıl telaffuz ettiğine bakmanı öneririm. şimdilik yolun başındasınız ama eğer birgün yükselme imkanını elde ederseniz; yükseldiğinizde '' JETONE '' çoktan biryerlere gelicek bundan emin ol.
ve sizde ozamana kadar bişileri gerçekleştirmiş olursanız insanlar bunu sizin yüzünüze vurucak kendinize yazık etmeyin yolun başındayken değiştirin şimdiden milletin ağzına düşüyorsunuz yaptığınız saçmalıkdan dolayı ve dalga konusu oluyorsunuz insanlara acınası bir durum :D
ha illaki jeton diye tutruyorsanız bu sizin kendi çocukluğunuzdur. birilerinin üstünden prim yapmak için daha çok gençsiniz çocuklar...
 
Bu ne asabiyet böyle canlar? Hemen bir üstünlük tripleri falan. Gören de Jetone isimli grubun müzik piyasasını silip süpürdüğünü, Grammy ödüllerini topladığını zannedecek. Yok Metallica ile kıyaslamalar. Dinlemeden uyuz oldum valla.

Hayır dünyada Pentagram isimli grupların sayısı kaçtır acaba ve hangisinin dinleyenleri tutup bizim Türk Pentagramına "siz daha gençsiniz çocuklar ehe mehe" edebiyatı parçalamıştır acaba. Derdiniz müzik olsun, bırakın böyle şekilcilikleri.
 
Geri
Üst