Pin-up

TÜRKÇE:
Hirsli, hizli ve sert dört genç hanim olan Ayse Ertugrul, Aysegül Esen, Ezgi Özkan ve Özlem Gündogmus'tan kurulu Pin-up, Türk Rock sahnesinin en aranilan gruplarindan. Önceleri amatör bir üniversite grubu olma niteligindeki Pin-up, takip eden aylarda Taksim, Kadiköy gibi semtlerdeki publarda sahne almaya basladikça adini genis kitlelere duyurdu. Grubun tüm üyeleri müzikal geçmislere ve egitimlere sahip olup, daha önce de çesitli projelerde yer almislardir. Yas ortalamasi 23 olan Pin-up, Türk rock müzigindeki kadin müzisyen eksikligini doldurmak amaciyla genç dinleycilere yönelip, öncelikli olarak underground tarzlara egildi. Basta Park Orman 'da düzenlenen ve Ingiliz topluluk Placebo'nun sahne aldigi dünyaca ünlü müzik ve dans festivali Creamfields'ta ve rock müzigin devi Uriah Heep'in sahne aldigi Rock N Harley Festivali'nde kendi besteleriyle dinleyicileriyle bulusan Pin-up, ardindan pek çok festival, üniversite senligi, parti, bar programi ve organizasyonda yer aldi. su aralar konser trafigine kisa bir ara veren Pin-up bir süre önce anlastigi Sari Ev Yapim stüdyolarinda Türkiye'nin en önemli müzik adamlarindan Ozan Çolakoglu prodüktörlügünde albüm çalismalarini tüm hiziyla sürdüyor.

ENGLISH:
Pin-up was established with an all-female line up by Ayse Ertugrul, Aysegül Esen, Ezgi Özkan and Özlem Gündogmus, who were university students. Following months, the band started to gig in most crowded pubs of Istanbul and had performance in some significant international festivals. Pin-up had nearly a hundred shows just out of their hometown Istanbul. Some of the important shows the band had place were Creamfields Dance Festival with the band Placebo, Rock N Harley Festival with Uriah Heep, Yedikule Aid Concert. Turkey's most energetic, most exciting and most modern all-female rock band Pin-up, that already has a great width of fans, already signed up a major label, getting preperad for the debut album working with Ozan Colakoglu, the most important and well-known music producer of Turkey.
 
Slm haftasonları da kemancı da başladınız galipa,umarım iyi gidiyodur herşey,görüşmek üzere.
DeTone'den selamlar,sevgiler...
 
hep duyuyorum adınızı ama hiç dinleyemedim...tahmin ediyorum ki çok güzel müzik yapıyorsunuz, bu kadar ilgi çektiğiniz göz önünde bulundurulursa...demonuz falan varsa nereden ulaşabileceğimi söyleyebilir misiniz?
 
Dün Roi bara gelip bizi unutmayan ,Ezgi'ye teşekkür ediyorum kırmadı bizi ve beraber bi parça çaldık hatta drum&bass takıldık :) güzeldi... kendine iyi bak pin-up'a slm.
 
Bilmiyorum odtude sarkilar playlist filan asmişti ama ben cok begenmedim belki de seyirci kitlesinden mi acaba :D :D :D

O gun cogu kişi dinlemek icin gitmedi ben bile ama basci asmişti sahne performansi da asmişti ama cok negatif bakiyorum seyircisi yuzunden
 
itu rock gunlerinde süperdiniz arkadaşlar elinize sesinize sağlık . o gece bi suru adam arayıp ab kim bu kızlar falan dedi şok oldum :) bad religion getirseydik bu kadar ilgi gelmezdi.
hade kolay gelsin.
Görkem
 
dün seerettik kendilerini kemancıda..birkez daha kutluyoruz kendilerini yüksek performanslarıyla bizi yine hop oturup hop kaldırdılar..ellerine saalık..bu arada ceksene elini coverlarını agzımız acık seyrettik..süper süper..
 
:arrow: :!: Müzikal anlamda eleştiriler dışında egonuzu ve kişisel hakaretlerinizi lütfen bu forumun dışında tutunuz.Teşekkürler..

:arrow: Ayrıca ilgilenenlere 8 Mayıs Cumartesi akşamı Taksim BLAZE BAR dayız.Bekleriz efem..
Ön Grublar: TYLER SHOT
AYILAR
 
duyduguma göre hepinizi bayanmışsınız valla oda güzel her yerde erkeklernden kurulu gruplar görmekten sıkılmıştık...
Favoriniz kim The donnas mı?
 
Geri
Üst