Merhaba arkadaşlar solo parçalar çalmak istiyorum. Önerebileceginiz solo ağırlıklı parçalar var mı?
R Rocker 19 Kasım 2019 #1 Merhaba arkadaşlar solo parçalar çalmak istiyorum. Önerebileceginiz solo ağırlıklı parçalar var mı?
barrios 19 Kasım 2019 #4 Rocker demiş ki: Merhaba arkadaşlar solo parçalar çalmak istiyorum. Önerebileceginiz solo ağırlıklı parçalar var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Çalışmak için solo önerisi mi istiyorsunuz ? "Solo parça çalmak", tek başına (sadece gitarla) bir şey çalmak anlamına gelir.
Rocker demiş ki: Merhaba arkadaşlar solo parçalar çalmak istiyorum. Önerebileceginiz solo ağırlıklı parçalar var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Çalışmak için solo önerisi mi istiyorsunuz ? "Solo parça çalmak", tek başına (sadece gitarla) bir şey çalmak anlamına gelir.
R Rocker 22 Kasım 2019 #6 barrios demiş ki: Çalışmak için solo önerisi mi istiyorsunuz ? "Solo parça çalmak", tek başına (sadece gitarla) bir şey çalmak anlamına gelir. Hepsini görmek için tıklayın... Ritim gitarda baya iyiyim ama solo bakımından eksiğim var. O yüzden dolayı solo parçalar isetdim sizden. Örneğin:
barrios demiş ki: Çalışmak için solo önerisi mi istiyorsunuz ? "Solo parça çalmak", tek başına (sadece gitarla) bir şey çalmak anlamına gelir. Hepsini görmek için tıklayın... Ritim gitarda baya iyiyim ama solo bakımından eksiğim var. O yüzden dolayı solo parçalar isetdim sizden. Örneğin:
R Rocker 22 Kasım 2019 #7 cengirock demiş ki: Troy stetina nin adı bumblebee ye benzeyen bi şarkısı var Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim.
cengirock demiş ki: Troy stetina nin adı bumblebee ye benzeyen bi şarkısı var Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim.