Mobile/Hme Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar elimde hali hazırda dt770 pro var (gitar çalarken kullanıyorum çok memnunum) fakat kablosu uzun ve değiştirilebilir kablo olmadığından dışarda kullanmak sıkıntı. Ayrıca 80 ohm pcde ses versede telefon besleyemiyor. Birde mikrofon ihtiyacı doğdu iş görüşmeleri için. Yani ses kalitesi iyi mikrofonlu hem mobile hemde ofis hem evde kullanabileceğim kulaklık arıyorum. Bluetooth veya kablolu olabilir. Kablolu olacaksa detachble kablo olursa en azından evde uzun dışarda yolda kısa kablo takarım.

Sony wh1000 xm3 bu çok öneriliyor. Bunun xm2 olanını denedim kablosuz da güzel hoş ama kabloyu takınca aşırı fark yaptı. Yani ben bu kulaklığı alırsam her türlü kablolu kullanacam adam gibi ses almak için o yüzden gerek yok dedim bu paraya kablolu çok daha kaliteli kulaklık alırım düşüncesiyle. Nitekim anladığım kadarıyla bluetooth kulaklıklar wired olanlara göre ses kalitesi oalrak baya altta kalıyor. Sennheiser Pxc550 falanda denedim ses sesviyesi aşırı düşük geldi bana. Zaten bu kulaklıkların olayı ses kalitesinden ziyade ANC sanırım.

Neyse önerilerinizi alayım. Black friday yaklaşıyor boş geçmeyelim. Sony xm3'ü ısrarla öneren olursada onlara bir adet sorum var. Hem telefonla hem pc ile share edebiliyor muyuz?
 
Son düzenleme:
Geri
Üst