Jackson Performerlara uygun floyd rose (jt-500 yerine)

SiLeNoZ demiş ki:
Mehmet abi gerek kalmadı ya. Şansa sahibinden.com da Professional Jackson serisi bir gitardan çıkma floyd rose buldum. Hem de çok ucuza. Taaa tuzlaya gittim aldım geldim. Hatta taktım. Fıstık gibi oldu :)

Evren sorunu halletmene sevindim, ben başlığı biraz geç gördüm :)

Aldığın köprünün üstünde "made in germany by schaller" gibi bir ibare var mı? Olduğunu ve jt-590 isimli tahmin ettiğim köprü olduğunu varsayarak konuşuyorum :D

Ben açık konuşmak gerekirse ps-4'e o schaller'i sl1'e de original floyd rose'u takardım. Original floyd'un tonu bence birazcık daha iyi :) Schallerler çok fazla high mid katıyolar tona..

Bir ara resim de koy buraya :) Son olarak da başlık ismini değiştirdim hehe :)
 
Ah Berkay schaller ne gezer yahu kardeşim. Dr3'den çıkma bir lisanslı floyd rose buldum. Çok makuldu fiyatı ve durumu da iyiydi aldım. Schaller çok aştı bizim bütçeyi. Orijinal Floyd'u da SL1 e tekrar taktım :)
 
Resimler fretleri değişsin manyetikler değişsin ondan sonra gelecek :) Potanslar bile değişecek. Eskiden bir TB4 kalacak sonra da gitar feci bir alet olacak yahu. :)

Köprüde TB4 ortada JB JR neckde SH1B. Floydrose taş gibi, fretler tamamen yenilenmiş (dunlop extra jumbo) sap sorunsuz bir şekilde alıcam. Gerçi eski hali de hiç fen a değildi ama insan kendi kullanmaya karar verince başka oluyor tabi :)
 
Merhaba. Elimde jackson jdr var jt 500 köprülü ve floyd rose artık iyice yalama oldu. Yazın yurtdışına gideceğim ve modifiye etmeyi düşünüyorum. Jt 500 yerine önerebileceğiniz schallerin hangi modeli var ? Yani tam olarak uyabilecek ? yardımcı olursanız sevinirim :)
 
Geri
Üst