Butterfly Effect / Kelebek Etkisi I-II

bana kalırsa da oldukça başarılı bir filmdi. Paralel zamanlar teması daha güzel işlenemezdi kanımca. zamanlar arasındaki geçiş çok değişik ele alınmıştı.
 
Gösterimdeyken ya da herhangi bir şekilde izlememiş olanlar için söylüyorum ki, Kelebek Etkisi filmi haftaya salı, yani 28 mart akşamı Kanal D'de. Bu zamana kadar izlemeyenlerin görmesi için çok iyi bir fırsat. "Her ne kadar Türkçe dublajlı da olsa, mutlaka izleyin!" diyorum.

Saygılar...
 
hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biri.bi de sinemada falan seyretseydim ne olurdu bilemiyorum.vcdsine bile 50 dakka dayanabildim.kabus gibi bişey.
 
bencede çok güzel bir filmdi ilk sinemada izledim birkaç kerede digitürkte izledim değişik bir yaklaşım ve hiçde sıkıcı değil zaten filmi tam anlamıyla anlamak için dikkatle izlemek gerekiyor.aslında biraz da hayatın normal akışı ile oynandığında neler olabileceğini göstermesi açısından da oldukça ilginçti.Hele son sahne, kızla tanışmamış olmayı istemese bile bir gün bir yerde hayatın akışı içinde karşılaşılabiliyor.
 
Bu aksam kanal d de 21:45 de orjinali çok daha güzeldi ama yinede izlemeye değer... Defalarca seyretmiş olsamda her seferınde aynı heyecanı hissetmek güzel oluyor...
 
Geri
Üst