Butterfly Effect / Kelebek Etkisi I-II

sanki bu başlığa yazmıştım...? neyse bunun vcd si vardı -duruyordur bir yerde ama kullanmam artık- DVD olarakta edindim. özel seçenekler bölümünde ki "kaos teorisi" ve "zamanda yolculuk" kavramı ile ilgili bilim adamları ve yazarlarıyla röportajlar bu tür filmler için çok faydalı.
 
Yazmışsınızdır #illnino orada sıkıntı yok çünkü ben de yazmıştım bu başlığa :D atılmadan önce de atıldıktan sonraki yeni başlığımla da yazmıştım(imla hatalarından dolayı atılmıştım) :) Ama forum taşındıktan sonra silinen, yalan olan yeniden yazılan çok başlık uçtu ya da uçuruldu ve bu başlıkların , konuların bir kısmı geri gelmedi.
 
Ne Butterfly Effect filminde, ne de baska bir filmde su uyuz elemandan bir aktor olarak zerre kadar hazzetmedim.

Su Ashton Kutcher kadar antipatik, yeteneksiz, ekran sempatisi-sicakligi olmayan bir baska redneck herif, boylesine bir Hollywood kirosu zorlama cakma aktor daha var midir acaba? (Var olmasina var da, bu en sevimsiz olani). Baglantilari, arkasini saglam duvara dayamis olmasi sayesinde bugunlere kadar gelebildi. Bir de bunca garabet yetmezmis gibi bu hiyar tursusuna Steve Jobs'in hayatini oynattilar ve tam tuy diktiler yedikleri haltin uzerine.
 
Steve reyiz de heykeli dikilecek birinden ziyade; Satış zekası olan, ticari yeteneği güçlü, kapitalist bir adamdır o yüzden bu herif ya da başka biri oynasa muhteşem farklar olmayacaktı :D Yapılan ürünler müthiş başarılı değiller(yazılımsal olarak başarılı),zaten yazılım sattıklarını da söylüyor adam.Bana sorarsan da zaten Amerikan sineması başlı başına sıkıntılı, Avrupa sineması derseniz bizim ülkedekinden pek bir farkı olduğunu söyleyemeyiz şu devir için.
 
Geri
Üst