Musicman Majesty

Merhabalar.
Bir süredir Musicman Jp gitar modellerine bakıyorum. En çok dikkatimi çeken Majesty serisi oldu. Gerek kasası gerek klavyesi olsun çok hoşuma gitti. Zuhal müzik stoklarına Majesty Monarch serisi gelmiş. Soruma gelecek olursak; Monarchy ve daha önce çıkan Majesty serileri arasında çok fark var mıdır? Yoksa aradaki tek fark renk çeşitliliği mi?
 
Aradaki fark renk çeşitliliğidir hocam. Bir de manyetigi farkli ama tona pek etki edecek bir farklilik yok. Bana sorarsan ben genel manada majestylerden uzak durmanı tavsiye ederim.
 
John Petrucci'nin artık telefon gibi her sene yeni gitarı çıktığı için her şey birbirine karıştı. Bence eskisi gibi John Petrucci tonu denilen olayın bir ciddiyeti kalmadı. Sanki adamın bütün sevdiği renkleri, ağaçları, teknik özellikleri rastgele bir araya getirip ortaya çıkabilecek bütün kombinasyonları yapıyorlarmış gibi bence. Ben kendi adıma 2011 ve 2012 serisini beğeniyorum. Majesty ise en kötü tasarıma sahip gitarlardan biri bence tabi zevk renk işi. Bu sene 20. yıl olduğu için yeni modeller gelecek sıfır almayı düşünüyorsanız en azından NAMM 2020'ye kadar bekleyin derim.

Burada tüm gitarların teknik özellikleri mevcut : John Petrucci Signature Guitar Buying Guide
 
Son düzenleme:
Geri
Üst